Van životne opasnost svih pet osoba koje su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći kod Konjica

/

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć se oko 20:30 sati na magistralnom putu M-17 u mjestu Ribići između Konjica i Jablanice povrijeđeno je pet osoba i svi su važ životne opasnosti.

Kako nam je kazano iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona u saobraćajnoj nesreću su učestvovala dva vozila – Ford Mondeo i Renault Megane.

“Teške tjelesne povrede zadobila su oba vozača i suvozači, a jedna osoba je zadobila lakše tjelesne povrede”, kazano je Klix.ba iz MUP-a HNK.

Dežurni tužilac iz Konjica nam kaže da su sve osobe van životne opasnosti.

Ističe da je jedna osoba kolima Hitne medicinske pomoći odvezena u Sarajevo na liječenje jer je gore osigurana, dok su ostali na liječenje odvezeni u mostarsku bolnicu.

Zbog saobraćajne nesreće je duže vremena bio obustavljen saobraćaj, te su se formirale velike kolone vozila na tom putnom pravcu iz oba smjera.

Policijski službenici su uradili uviđaj, a više detalja o uzroku nesreće i okolnostima pod kojim se dogodila bit će poznato nakon što se pod rukovodstvom tužilaštva provedu sve zakonom previđene radnje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oduzeta opojna droga u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Doboj Jug: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U mjestu Mravići općina Doboj Jug, od strane lica...

Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gračanice

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći...

Na magistralnom putu kod Zenice na teretno vozilo palo stablo

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Vranduk dogodila se...