Adisa Ahmić, koju su pretukli svekar, svekrva i djever ide kod majke u Maglaj

/

Adisa Ahmić u Željeznom Polju kod Žepča, gdje je udata, bila je žrtva nasilja u porodici. Nju su pretukli svekar, svekrva i djever. Slučaj je prijavljen policiji, a nakon toga je istjerana iz kuće.

Nakon potresne ispovijesti, koja je objavljena jučer na portalu “Avaza” i šokirala javnost, kontaktirali smo Adisu Ahmić, kako bi saznali da li se susreće sa novim prijetnjama i da li ima novi smještaj.

– Nema novih prijetnji. Najgore je što su me izbacili na cestu bez feninga. Policija je jučer uzimala izjave od supruga, jer su preksinoć locirali gdje se nalazi – kazala je Adisa Ahmić za portal “Avaza”.

Ide kod majke

Kaže da trenutno nema puno opcija.

– Idem trenutno kod majke u Poljice kod Maglaja, pa ću vidjeti da li ću se tu useliti – dodala je Adisa Ahmić za “Avaz”.

Sutra ide po stvari

Tog nesretnog dana nije uspjela ni iznijeti stvari iz kuće.

– Sutra moram sa policijom otići po stvari, jer me policajac savjetovao da ne idem sama. Ništa nisam uspjela ponijeti, pretukli su me i izbacili i dijete i mene na ulicu bez marke. Sva sreća da su mi primili njegov amidžić i supruga dok se ne snađem – rekla je Adisa Ahmić za “Avaz“.

Povezani postovi

Najaktivniji vijećnici Tešnja očekuju podršku građana zbog nove inicijative

Tekst svečane izjave vijećnika OV glasi: “Svečano izjavljujem da...

Doboj: Pronađen otuđeni putnički automobil i oružje

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Privremena obustava saobraćaja u Tešnju

Općina Tešanj obavještava sve građane sa područja općine Tešanj...