Muž nokautirao zvaničnika HDZ-a nakon što mu je suprugu uhvatio za stražnjicu

/

Direktor Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić učestvovao je u fizičkom obračunu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu preduzetništva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo”, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. septembra.

Kako su “Telegramu” tvrdile dva nezavisna izvora, Vujić je u alkoholizovanom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od gospođa na događaju, inače suprugu člana organizacionog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. septembra, u večernjim satima.

Vujić je za “Telegram” potvrdio incident, ali kaže da ne zna ko ga je i zašto udario. Dodaje da se incident dogodio van radnog vremena.

On je na mjesto direktora APPRRR-a došao 2. januara ove godine, zamijenivši na toj funkciji Matildu Copić, čiji je zamjenik bio četiri godine. Prije toga bio je vodilac podružnice APPRRR-a Virovitičko-podravske županije.

Kad je izabran za direktora, Gradski odbor HDZ-a Slatina na svojim službenim stranicama objavio je čestitku: “Čestitamo našem Anti i želimo mu puno uspjeha u radu! Dokaz je to da se naše članove respektira i cijeni i ovo je još jedna potvrda potpore HDZ-u VPŽ i HDZ-u grada Slatine. Konačno lijepa vijest za kraj ove teške i turobne godine!”

Izvor: crna-hronika

Povezani postovi

U Hrvatskoj palo 40 centimetara snijega

Na području Gorskog kotora i Like padao je snijeg. Također,...

Nakon presude: Objavljeni detalji brutalnog ubistva pjevačice Marjanović

Zoran Marjanović, osuđen je juče na 40 godina zatvora...

Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj

Jučer je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac preminuo Ninoslav Jovanović,...

Srbija pronašla put za izvoz u Rusiju, ide preko Turske

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović rekao...