Ljeto u BiH se ne predaje: Kakvo vrijeme nas očekuje ove sedmice

/

U centralnim i istočnim područjima Bosne jutro i veći dio prijepodneva pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama, a u ostatku dana postepeno razvedravanje. 

Poslije podne lokalno slab pljusak je moguć na sjeveroistoku Bosne. U ostatku zemlje pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura.

Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 29 °C. U Sarajevu jutro i dio prijepodneva pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Jutarnja temperatura oko 11, a dnevna oko 21 °C.

Za sutra se prognozira pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 9 do 15, na jugu do 18, a dnevna od 23 do 29 °C.

U srijedu se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 26 do 32 °C.

Za četvrtak se najavljuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 17 do 23, a dnevna od 26 do 32 °C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Zapečaćeno šest objekata, izrečene kazne od 36.900 KM

Poreski inspektori su na području Tuzlanskog kantona zapečatili šest...

Nacrt usvojen, poslodavci i sindikati saglasni: Radnici u trgovini korak bliže neradnoj nedjelji

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH usvojio je Nacrt zakona...

Tužilaštvo iznijelo sumnje o ulogama petero uhapšenih u kartelu među kojima je i influenserica

Završeno je prvo ročište za pet osumnjičenih koji su...

Povećanje plata nije dovoljno da bi ljudi ostali u jednoj kompaniji

U BiH još nedostaju radnici u građevini i trgovini,...