Sjednica Vlade Federacije BiH zakazana za sutra

/

Sjednica Vlade Federacije BiH zakazana je za sutra s početkom u 10 sati. Planirano je da se održi u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu. Ovo je 331. sjednica Vlade FBiH.

Sjednica će biti održana uz obavezno poštivanje Naredbi i Preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva usvojenih Zaključkom od 8.9.2022. godine.

Podsjećamo, Vlada Federacije BiH je, na sjednici održanoj 8. septembra  u Sarajevu, između ostalog usvojila informaciju Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije o garancijama Garancijskog fonda za Kreditno-garantni program za izvoznike, Kreditno-garantni program za velika preduzeća i Program utroška sredstava utvrđenih u ovogodišnjem Budžetu FBiH za subvencije privatnim preduzećima i poduzetnicima za regresiranje kamata (Garantni fond), na dan 30.6.2022. godine.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora: “Čista savjest…”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije...

Parlamentarci iz BiH diskutovali o pravednoj energetskoj tranziciji

Peti panel Energetskog samita 2024 u Neumu okupio je...

Zapečaćeno šest objekata, izrečene kazne od 36.900 KM

Poreski inspektori su na području Tuzlanskog kantona zapečatili šest...

Nacrt usvojen, poslodavci i sindikati saglasni: Radnici u trgovini korak bliže neradnoj nedjelji

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH usvojio je Nacrt zakona...