Uživajte danas u suncu, sutra promjena vremenskih uslova

/

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme.

Dio prijepodneva magla po kotlinama centralne i istočne Bosne. Vjetar u Bosni slab zapadni i jugozapadni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Dnevna temperatura od 15 do 21, na jugu do 24 °C.

Sutra u Bosni oblačno vrijeme sa kišom. Tokom poslijepodneva postepeni prestanak padavina i djelimično razvedravanje. U Hercegovini prije podne sunčano, a poslije podne prolazno povečanje oblačnosti praćeno kišom. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 12 do 18, na jugu 24 °C.

U utorak sunčano uz umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokokve sa maglom ili niskim oblacima. U večernjim satima na sjeveroistoku Bosne je moguć lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 14 do 19, na jugu do 22 °C.

U srijedu u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U Heregovini sunčano. Jutarnja temperatura od 6 do 10, na jugu do 14, a dnevna od 11 do 17, na jugu do 22 °C, saopćeno je iz FHMZ.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora: “Čista savjest…”

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije...

Parlamentarci iz BiH diskutovali o pravednoj energetskoj tranziciji

Peti panel Energetskog samita 2024 u Neumu okupio je...

Zapečaćeno šest objekata, izrečene kazne od 36.900 KM

Poreski inspektori su na području Tuzlanskog kantona zapečatili šest...

Nacrt usvojen, poslodavci i sindikati saglasni: Radnici u trgovini korak bliže neradnoj nedjelji

Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH usvojio je Nacrt zakona...