Gradonačelnika posjetili predstavnici Udruženja HERC – „Park prijateljstva Bajvati“

/

Predstavnici Udruženja građana HERC -„Park prijateljstva Bajvati“ protekle sedmice posjetili su Gradonačelnika Hašima Mujanovića.

Povod posjete je uručenje Zahvalnice Gradonačelniku za nesebičnu pomoć u afirmaciji dobra i realizaciji projekta turnir HERC – BAJVATI 2022. Gosti su se zahvalili i za podršku u svim aktivnostima koje provodi ovo Udruženje a koju su imali od Gradske uprave Zavidovići.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović zahvalio je gostima na dolasku i na uručenoj Zahvalnici. Gradonačelnik je pohvalio zalaganje predstavnika Udruženja građana HERC – „Park prijateljstva Bajvati“ pri realizaciji projekta izgradnje impozantnog parka, značajnog za sve generacije ovog kraja a posebno za djecu i omladinu čijim sadržajima u svakom trenutku imaju pristup.

Park prijateljstva gradili su omladinci Bajvata i time se ugradili u trajno dobro koje ostaje dolazećim generacijama. Gradonačelnik je naglasio da podržava sve pozitivne aktivnosti građana Zavidovića, te je gostima iskazao podršku u nastavku izgradnje „Parka prijateljstva Bajvati“. Gradska uprava Zavidovići stoji na raspolaganju svima onima koji nastoje poboljšavati stanje u svojim sredinama.

Gradonačelnik poziva Zavidovićane da posjete HERC – „Park prijateljstva Bajvati“, smještenog u prirodi i na mirnoj lokaciji, uživaju u plodovima rada vrijednih Bajvaćana kao i u prirodnim ljepotama ovog kraja.

Gosti su se zahvalili na dobrodošlici. Naglasili su da radovi na uređenju Parka neprestano traju, te su Gradonačelnika pozvali u posjetu da se uvjeri u realizavane ideje vrijednih mještana Bajvata iz domovine i inostranstva.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Autor: ZOS radio

Povezani postovi

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za tri bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

JP RAD Tešanj: Podjela kompostera za selekciju komunalnog organskog otpada

Realizacija projekta besplatna dodjela 166 kompostera za selekciju komunalnog...

Zatečena 84 radnika na crno, kazne gotovo 350.000 KM

Poreski inspektori su u FBiH otkrili 84 neprijavljena radnika,...

Hapšenje na području općine Tešanj zbog posjedovanja droge

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK tokom jučerašnjeg dana...