Gradonačelnika posjetili predstavnici Udruženja HERC – „Park prijateljstva Bajvati“

Datum:

Predstavnici Udruženja građana HERC -„Park prijateljstva Bajvati“ protekle sedmice posjetili su Gradonačelnika Hašima Mujanovića.

Povod posjete je uručenje Zahvalnice Gradonačelniku za nesebičnu pomoć u afirmaciji dobra i realizaciji projekta turnir HERC – BAJVATI 2022. Gosti su se zahvalili i za podršku u svim aktivnostima koje provodi ovo Udruženje a koju su imali od Gradske uprave Zavidovići.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović zahvalio je gostima na dolasku i na uručenoj Zahvalnici. Gradonačelnik je pohvalio zalaganje predstavnika Udruženja građana HERC – „Park prijateljstva Bajvati“ pri realizaciji projekta izgradnje impozantnog parka, značajnog za sve generacije ovog kraja a posebno za djecu i omladinu čijim sadržajima u svakom trenutku imaju pristup.

Park prijateljstva gradili su omladinci Bajvata i time se ugradili u trajno dobro koje ostaje dolazećim generacijama. Gradonačelnik je naglasio da podržava sve pozitivne aktivnosti građana Zavidovića, te je gostima iskazao podršku u nastavku izgradnje „Parka prijateljstva Bajvati“. Gradska uprava Zavidovići stoji na raspolaganju svima onima koji nastoje poboljšavati stanje u svojim sredinama.

Gradonačelnik poziva Zavidovićane da posjete HERC – „Park prijateljstva Bajvati“, smještenog u prirodi i na mirnoj lokaciji, uživaju u plodovima rada vrijednih Bajvaćana kao i u prirodnim ljepotama ovog kraja.

Gosti su se zahvalili na dobrodošlici. Naglasili su da radovi na uređenju Parka neprestano traju, te su Gradonačelnika pozvali u posjetu da se uvjeri u realizavane ideje vrijednih mještana Bajvata iz domovine i inostranstva.

Autor: ZOS radio

Povezani postovi
Related

Privremena obustava saobraćaja u Tešnju

Općina Tešanj obavještava sve građane sa područja općine Tešanj...

U Šijama iz kuće otuđen frižider i određena količina elektro mašina i alata

Kako je objavljeno na stranici MUP-a ZDK dana 06.12.2022...

Kemalu Ljevakoviću je po drugi put dodijeljena književna nagrada Isnam Taljić

Kemalu Ljevakoviću je po drugi put dodijeljena književna nagrada...

Osmogodišnji Ermin Hafizović iz Tešnja otputovao je u Istanbul na operaciju srca

Krajem novembra objavljen je apel za malenog Ermina kojem...