Zavidovići: Obavještenje o pokrenutim postupcima javnih nabavki u procijenjenoj vrijednosti od 227.542,42 KM

Datum:

Obavještavaju se stanovnici grada Zavidovići da su toku slijedeći postupci javnih nabavki:

  1. Sanacija trotoara na mostu u ulici “Roncadelle”. U okviru planiranih radova potrebno je izvršiti rušenje trotoara, te izvođenje asfalterskih radova na trotoarima s obje strane ulice širine 1,3 m. Procijenjena vrijednost nabavke 23.299,61 KM.
  2. Sanacija ulice “Travnička” u dužini od 135 m. Procijenjena vrijednost 33.799,90 KM.
  3. Rekonstrukcija ceste u Dolini. U okviru predmetnih radova predviđeno je izvođenje radova na dionici u dužini od 325 m, vrijednost 44.827,97 KM.
  4. Rekonstrukcija nerazvrstane ceste u naselju Grab. U okviru predmetnih radova predviđeno je izvođenje radova na dionici u dužini od 313 m, širine 4.5 m. Procijenjena vrijednost radova iznosi 58.686,03 KM.
  5. Vodovod za naselje Bajvati, Beše i Žioke, MZ “Gostović”. Predmetnom nabavkom je predviđena izgradnja pumpne stanice Bajvati V=20 m3. U okviru predmetnih radova predviđeno je izvođenje radova: građevinski i građevinsko-zanatski radovi, hidroinstalacije i elektroinstalacije. Procijenjena vrijednost radova iznosi 66.928,91 KM.

Postupci javnih nabavki objavljeni su na portalu javnih nabavki, u skladu sa važećim zakonskim propisima, a javnost će blagovremeno biti obaviještena o okončanju postupaka i potpisivanju ugovora za izvođenje radova sa najpovoljnijim ponuđačima.

Povezani postovi
Related

MANN+HUMMEL BA d.d. Tešanj: Licitacija za prodaju teretnih vozila

Na osnovu Odluke o prodaji stalnih sredstava MANN+HUMMEL BA...

Konačna lista za dodjelu gradskih poticaja za poljoprivredu u 2022. godini

Konačna lista lica koja su ispunila uslove za dodjelu...

Pozivnica povodom obilježavanja 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine

Poštovani građani Grada Zavidovića, čast nam je pozvati Vas...