Ovaj dječak danas je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, znate li ko je?

/

Pjevač Željko Joksimović miljenik je brojnih žena diljem regije zbog svog zgodnog izgleda, ali i dobre glazbe koja ga je proslavila još u mladim danima.

Željko je već od ranih dana gajio osjećaje prema glazbi, a još kao mali dječak znao je svirati harmoniku. Zvijezda je postao već s četiri godine, piše 24 sedam.

Videozapis o početku njegove karijere može se pronaći i na platformi YouTube, a prilog govori o talentiranom dječaku iz Valjeva, piše Dnevnik.hr.

Mnogi poznatog pjevača na snimkama ne bi prepoznali, a evo kako je Joksimović izgledao kao dječak.

Željko Joksimović at age 4 (1977)

Željko je već 10 godina u braku s poznatom srpskom voditeljicom Jovanom Joksimović te zajedno imaju troje djece, sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.

O njihovom braku ne zna se puno, ali od svojih samih početaka slovza jedan od najsimpatičnijih parova naše estrade te su uzor mnogima, piše N1 BiH. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....