Danas uživajte u sunčanom vremenu

/

Prema najavama meteorologa danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bose može biti magle. U večernjim satima na krajnjem sjeveroistoku Bosne je moguć lokalni pljusak. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 10 do 16, a dnevna od 18 do 25 °C.

Sutra jutro i dio prijepodneva u Bosni oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. U ostatku dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U Hercegovini u jutarnjim satima umjereno, na sjeveru pretežno oblačno vrijeme. U ostatku dana sunčano. Jutarnja temperatura od 9 do 14, na jugu do 16, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 26 °C.

U utorak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu oblačnost. Prije podne lokalno slaba kiša je moguća na krajnjem sjeveroistoku Bosne. Jutarnja temperatura od 7 do 13, na jugu do 15, a dnevna od 15 do 21, na jugu do 24 °C.

U srijedu  sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle. Jutarnja temperatura od 6 do 11, na jugu do 13, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 24 °C, saopćeno je iz FHMZ.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Javnost u BiH sluđena zbog četiri izborna zakona koji su u “proceduri”

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini od strane Centralne...

BiH do kraja godine dobija još jedan autoput koji se proteže kroz dvije zemlje

Napreduju radovi na izgradnji dionice autoputa Kuzmin – Sremska...

Dok prijete secesijom, privreda propada: 300 radnika u RS ostalo bez posla

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u...

U BiH svako drugo dijete nije primilo vakcine protiv najtežih zaraznih bolesti

Stopa vakcinisane djece u BiH posljednjih godina je smanjena,...