Gradonačelnik čestita izabranim zvaničnicima na Općim izborima 2022. godine

Datum:

Povodom održanih Općih izbora u Bosni i Hercegovini Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović zahvaljuje građanima Zavidovića kao i Bosne i Hercegovine što su obavili svoju građansku dužnost te izabrali zvaničnike koji će nas predstavljati i koji bi trebali raditi u našem interesu u narednom mandatnom periodu. Posebne čestitke Gradonačelnik upućuje izabranim kandidatima iz Zavidovića u više nivoe vlasti, te izražava nadu da će povjerenu dužnost obavljati savjesno i odgovorno, te da će građane Zavidovića časno predstavljati i brinuti o našim potrebama, jačati našu lokalnu zajednicu i doprinositi razvoju Zavidovića, a sve u znak zahvalnosti na datom povjerenju.

Gradonačelnik posebno ističe da je zadovoljan korektnim odnosom političkih rivala u protekloj predizbornoj kampanji, koja je protekla časno i profesionalno, bez prozivanja i vrijeđanja svojih protivnika iz drugih političkih partija, što je veoma važno i pohvalno jer i nakon izbora svi zajedno trebamo složno raditi za dobrobit našeg grada i naše domovine Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović poziva buduće predstavnike iz Zavidovića u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona i Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine da se okupimo oko zajedničkog cilja a to su bolji, razvijeniji i za život ugodniji naši Zavidovići.

Povezani postovi
Related

Premijer Bašić i predsjedavajući Huskić čestitali 30. godišnjicu formiranja Trećeg korpusa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić i predsjedavajući Skupštine Ćazim...

Bosna Bank International – Čestitka u povodu Dana državnosti BiH

Bosna Bank International želi vam sretan 25 novembar Dan...

Čestitka povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine

U povodu obilježavanja jednog od najznačajnijih događaja u historiji...

Premijer Bašić i predsjedavajući Huskić čestitali Dan državnosti BiH

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Mirnes Bašić i predsjedavajući Skupštine Ćazim...