Gradonačelnik čestita izabranim zvaničnicima na Općim izborima 2022. godine

/

Povodom održanih Općih izbora u Bosni i Hercegovini Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović zahvaljuje građanima Zavidovića kao i Bosne i Hercegovine što su obavili svoju građansku dužnost te izabrali zvaničnike koji će nas predstavljati i koji bi trebali raditi u našem interesu u narednom mandatnom periodu.

Posebne čestitke Gradonačelnik upućuje izabranim kandidatima iz Zavidovića u više nivoe vlasti, te izražava nadu da će povjerenu dužnost obavljati savjesno i odgovorno, te da će građane Zavidovića časno predstavljati i brinuti o našim potrebama, jačati našu lokalnu zajednicu i doprinositi razvoju Zavidovića, a sve u znak zahvalnosti na datom povjerenju.

Gradonačelnik posebno ističe da je zadovoljan korektnim odnosom političkih rivala u protekloj predizbornoj kampanji, koja je protekla časno i profesionalno, bez prozivanja i vrijeđanja svojih protivnika iz drugih političkih partija, što je veoma važno i pohvalno jer i nakon izbora svi zajedno trebamo složno raditi za dobrobit našeg grada i naše domovine Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik doc. dr. Hašim Mujanović poziva buduće predstavnike iz Zavidovića u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona i Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine da se okupimo oko zajedničkog cilja a to su bolji, razvijeniji i za život ugodniji naši Zavidovići.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

OO SDP BiH Tešanj: čestitka u povodu 15. aprila – Dana Armije RBiH

U ime Općinske organizacije Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine...

Eko servis Tešanj: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Neka vaša poslovna putovanja budu ispunjena blagoslovom i prosperitetom. Neka...

OO Naša stranka – Tešanj: Bajramska čestitka

Organizacioni odbor Naše stranke Tešanj u povodu predstojećeg Bajrama...

OO SDP BiH Tešanj: Bajramska čestitka

U ime Općinske organizacije SDP BiH Tešanj i svoje...