Ovako je Maja Berović upoznala supruga prije 18 godina

Datum:

Maja Berović od svoje 17. godine je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragovićem. Ipak, nije sve bilo tako sjajno od samog početka veze. Navodno Alen je tada vozio kamione, a potom od toga rezvio ozbiljan biznis, te danas zapošljava 83 radnika.

“Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe”, ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Pjevačica nije krila da joj je Alen finansijski pomogao u vezi sa prvim albumom.

“Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru”, otkrila je ona nedavno.

Oni su se vjenčali na bajkovitoj lokaciji u Grčkoj, a pjevačica ističe da joj je to jedan od najsrećnijih dana u životu.

“Moje venčanje nije bilo baš tako, kako kažu, ‘tajno’. Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi”,  rekla je Maja i dodala da joj je suprug najveća podrška:

“On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar”, govorila je tada.

Poslije 18 godina veze dobili su sina Lava, a Alen ne voli da se eksponira u javnosti i njihovih zajedničkih fotografija gotovo da nema.

(GrandTv)

Povezani postovi
Related

Lepa Brena progovorila o špekulacijama da će novogodišnji nastup naplatiti čak 100.000 eura

Približava se Nova godina, a s njom i špekulacije...

Snaha nije dužna ići svekrvi, to je obaveza i dužnost svekrvinog sina!

Razija Čolaković, rođena Cazinjanka iz Stijene koja danas živi...

Mladić iz Tešnja iznenadio izborom mentora, svi ostali u čudu: “ Ako hoćeš do finala, izabraćeš Viki“

Tek punoljetni Harun Ćostović iz Tešnja prvi put se...

Hedija i Zela nakon 20 godina: Nismo se vidjeli otkako smo se rastali

Humoristična serija "Viza za budućnost" jedna je od onih...