Ovo je trudnica koju je suprug likvidirao ispred porodilišta

/

Trudnica Hamide Magaši (35) koja je brutalno ubijena ispred ginekološke klinike u Prištini biće sahranjena sutra u Lipljanu. Kosovska policija, ranije danas, objavila je da je u toku potraga za osobom koja se sumnjiči da je počinila ubistvo u Prištini, a mediji su naveli da je riječ o njenom bivšem partneru koji je smrtonosni hitac ispalio sinoć, ispred bolnice u Prištini, gdje je nesrećna žena došla na pregled.

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18.00 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike. Mediji prenose da joj je prvi metak ispalio sa leđa dok je druga dva ispalio dok je ležala.

Halili je nakon ubistva pobjegao i policija i dalje traga za njim. Policija sumnja da je odmah pobegao sa KiM i da sve ukazuje da je ubistvo dugo planirao.

„Osumnjičeni Sokolj Haljilji, rođen 07.05.1991. godine u Donjem Godancu, opština Štimlje, traži se za teško ubistvo koje se dogodilo 30.11.2022. godine u Prištini“, navodi se u saopštenju policije.
Sokol i Hamide bili su u braku samo četiri mjeseca nakon čega su se zbog nesuglasica razdvojili. Tridesetpetogodišnja Hamide živjela je u kući svojih roditelja u Lipljanju. Jučer je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sljedeće nedjelje.

Magaši je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta prijetio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra nastradale Hamide Magaši, koju je bivši muž ubio u dvorištu ginekologije klinike u Prištini, navodi da je Hamide trpila porodično nasilje, piše Blic.

„Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori“, rekla je sestra Hamide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htjela da ode kod sestara. Kako je objasnila u razgovoru za gazetaexpress.com, partner ju je više puta tukao pištoljem po glavi, prenosi Nova.rs.

Izvor: crna-hronika

Povezani postovi

Naljutio se zbog računa pa ubio sedam ljudi

Amerikanca Čunli Džaa, osumnjičenog da je u dvije odvojene...

Teška saobraćajna nesreća kod Tešnja: U žestokom sudaru vozila povrijeđene dvije osobe

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na...

Pronađeno tijelo djevojke: Sumnja se u predoziranje

Policiji u Bosanskoj Dubici prijavljeno je da je u...

Rasvijetljeno teško ubistvo: Rođak usmrtio sestre

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa...