Yimor po treći put ove godine iznenadio svoje uposlenike

/

Firma YimoR u čijem je sastavu i lanac maloprodajnih objekata MEGA Diskont, važi za firmu koja profesionalno pristupa poslovanju i motivira svoje zaposlene. Ulaže u obuku, obrazovanje i razvoj zaposlenih.

Osim toga trudi se da ugodno iznenadi svoje zaposlene, te je tako i 2022-a godina za zaposlenike firme YimoR bila puna iznenađenja!

Svi zaposlenici su na ime vjerskih praznika početkom godine dobili nagradu po 250 KM. U septembru ove godine je stiglo iznenađenje na ime regresa od 450 KM, i na kraju godine za lijepe i ugodne nadolazeće praznike, dana 12.12.2022  na račune  zaposlenih uplaćen je iznos od 400,00 KM.

Vođeni mišlju da samo motiviran  i zadovoljan radnik može pružiti svoj maksimum, firmi YimoR je postala praksa  svakodnevno planirati i raditi na tome da svojim zaposlenim pruži više i pokaže koliko su joj važni.

Da se radi o efikasnom modulu rada i ustrojstvu u kome je svaki zaposlenik firme YimoR zadovoljan, pokazuje ubrzani rast, novi maloprodajni objekti i sve veći udio u BiH maloprodajnom tržištu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Direktor Mann+Hummel: Svake godine rastemo, pokazujemo da se u BiH može uspjeti

Kompanija Mann+Hummel BA iz Tešnja, koja slovi za jednu...

Predstavnici Međunarodnog aerodroma Sarajevo na 25. Sajmu gospodarstva Mostar 2024

U utorak 16. aprila svečano je otvoren Međunarodni sajam...

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...