Doboj Jug: Obavijest za građane

/

Odlukom o komunalnoj naknadi ( „ Službeni glasnik općine Doboj Jug“ broj: 06/21) utvrđena je obaveza plaćanja komunalne naknade na području općine Doboj Jug za vlasnike stambenih, poslovnih, proizvodnih, skladišnih i drugih objekata , te su izdata rješenja općinske službe za urbanizam,katastar i geodetske poslove za obračunski period 01.07.2022-31.12.2022.godine i istim rješenjima su zadužena sva fizička i pravna lica na području općine Doboj Jug koja posjeduju objekte u svom vlasništvu.

Pozivamo građane koji nisu preuzeli svoja rješenja iz različitih razloga ( boravak u inozemstvu ili što su odbili prijem rješenja) da se obavezno jave u Službu za urbanizam, katastar i geodetske poslove ( na spratu općinskog organa uprave , kancelarija broj 106) radi preuzimanja istog i plaćanja obaveza po zaduženju.

Napominjemo da su sva lica zadužena programski i da njihova obaveza plaćanja postoji bez obzira što nisu primili rješenje.

U protivnom bićemo primorani da putem nadležnog suda tužbom naplatimo svoja potraživanja uz napomenu da će iznosi biti uvećani za sudske takse i troškove.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Javni poziv: Podsticaji samozapošljavanja za pripadnike branilačke populacije ZDK za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja samozapošljavanja pripadnika branilačke populacije...

Javni poziv: Podsticaji zapošljavanja pripadnika branilačke populacije ZDK u pravnim licima za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja zapošljavanja pripadnika branilačke populacije Zeničko-dobojskog...

Doboj Jug: Obavještenje o dodjeli novčanih sredstava: za pomoć u stambenom zbrinjavanju branilaca i njihovih porodica

Obavještavaju se branioci i članovi njihovih porodica koji imaju...

JU OŠ „Rešad Kadić“ Tešanj raspisuje ponovni javni konkurs za upis polaznika

Na osnovu člana 24. Zakona o obrazovanju odraslih („Službene...