Severina nakon dužeg vremena na Instagram postavila fotografiju sa sinom Aleksandrom

/

Severina je nakon dužeg vremena na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa 10-godišnjim sinom Aleksandrom, kojeg je dobila u braku s Milanom Popovićem.

“Na Božićno jutro, sneno i dugo…”, navela je u opisu fotografije, koju su komentarisali njeni brojni fanovi i prijatelji.

“Sretan i blagoslovljen Božić. Provedi ga u ljubavi sa svojim djetetom i da imate još puno ovakvih trenutaka”, napisala je jedna korisnica Instagrama.

“Sva ljubav ovog svijeta u tvojim je rukama”, također je jedan od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjećamo, Severini je tokom borbe za skrbništvo sud zabranio da na društvenim mrežama objavljuje fotografije Aleksandra. Zabranu je na početku poštovala, a zatim je odlučila da više ne skriva svoje dijete.

“Na Googleu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom te premijera Plenkovića s djecom u Vatikanu i predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu, oni nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi se svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima! Pozdrav”, napisala je ljetos.

Izvor: Klix

Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....