Clomid 50 mg – karakteristike i preporuke za upotrebu

/

Clomed tvrtke Hubei Huangshi Nanshang je modulator estrogenskih receptora, stimulator gonadotropina. Koriste ga sportaši bodybuildinga i powerliftinga za vraćanje razine testosterona nakon uzimanja anaboličkih steroida i suzbijanja proizvodnje estrogena.

Hemijski sastav i svojstva Clomida slični su onima estrogena; djeluje na estrogenske receptore u jajnicima i hipofizi, uzrokujući povećanje aktivnosti oslobađajućeg hormona.

Naručite anabolički steroidi po najpovoljnijoj cijeni u Njemačkoj naručivanjem u našoj online sportskoj trgovini.

Svojstva i karakteristike Clomida

Ovaj antiestrogen pripada klasi selektivnih blokatora estrogenskih receptora. Njegov aktivni sastojak, klomifen citrat, ima vrlo sličnu molekularnu strukturu tamoksifenu, još jednom popularnom lijeku koji aktivno koriste sportaši. Zapravo, samo su dva svojstva lijeka najvažnija u sportu:

  • učinkovito blokiranje estrogenskih receptora.
  • stimulacija hipofize.

Tijekom SCT faze za sportaše je izuzetno važno ne samo smanjiti aktivnost ženskih hormona, već i ubrzati lučenje endogenih muških hormona. Clomid se savršeno nosi s tim zadacima. Imajte na umu da antiestrogen ne može utjecati na proces aromatizacije. Stoga preporučujemo sportašima da naruče Clomid za PQT i da ga ne koriste izravno na stazi. Također dodatni bonus lijeka je njegova sposobnost da stimulira proces spermatogeneze i poboljša kvalitetu sjemene tekućine. Na internetu možete lako pronaći Clomid recenzije koje će potvrditi sve gore navedeno. Ali u svakom slučaju posavjetujte se sa svojim porodičnim ljekarom.

Korištenje Clomida u bodybuildingu

Preporučena dnevna doza lijeka je u rasponu od 50-150 mg. Tačna doza ovisi o težini tečaja koji ste uzeli. Ako je sportaš koristio lagane anaboličke steroide, dovoljno je koristiti 50 mg klomifen citrata dnevno tijekom 3-4 tjedna. Međutim, ako je tečaj bio težak, tada morate promijeniti antiestrogenski režim.

U tom slučaju trajanje SGT-a je 45 dana. Ovo razdoblje morate podijeliti u tri jednake faze. Nakon toga, ostaje 100, 50 i 25 mg dnevno. Najčešće, bodybuilderi uzimaju lagane i srednje tečajeve. Već smo gore rekli da je u takvoj situaciji dovoljno Clomid uzimati ravnomjerno tokom cijele restorativne terapije.

Također je vrijedno napomenuti da žene ne trebaju ovaj lijek za poboljšanje svoje atletske izvedbe. Naime, može poremetiti endokrini sustav, što može dovesti do ozbiljnih negativnih posljedica. Zato, prije korištenja ovog lijeka posavjetujte se sa svojim porodičnim ljekarom.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

NOVO: MOJA PILEĆA HRENOVKA SA SIROM

Kao domaćem proizvođaču, cilj mesne industrije MADI je da...

Odlično pripremljeno, posluženo bez suvišnih priloga: Nenamjenski krediti ProCredit Bank

Dobar recept uključuje fine, svježe namirnice i obilje začina....

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...