Clomid 50 mg – karakteristike i preporuke za upotrebu

/

Clomed tvrtke Hubei Huangshi Nanshang je modulator estrogenskih receptora, stimulator gonadotropina. Koriste ga sportaši bodybuildinga i powerliftinga za vraćanje razine testosterona nakon uzimanja anaboličkih steroida i suzbijanja proizvodnje estrogena.

Hemijski sastav i svojstva Clomida slični su onima estrogena; djeluje na estrogenske receptore u jajnicima i hipofizi, uzrokujući povećanje aktivnosti oslobađajućeg hormona.

Naručite anabolički steroidi po najpovoljnijoj cijeni u Njemačkoj naručivanjem u našoj online sportskoj trgovini.

Svojstva i karakteristike Clomida

Ovaj antiestrogen pripada klasi selektivnih blokatora estrogenskih receptora. Njegov aktivni sastojak, klomifen citrat, ima vrlo sličnu molekularnu strukturu tamoksifenu, još jednom popularnom lijeku koji aktivno koriste sportaši. Zapravo, samo su dva svojstva lijeka najvažnija u sportu:

  • učinkovito blokiranje estrogenskih receptora.
  • stimulacija hipofize.

Tijekom SCT faze za sportaše je izuzetno važno ne samo smanjiti aktivnost ženskih hormona, već i ubrzati lučenje endogenih muških hormona. Clomid se savršeno nosi s tim zadacima. Imajte na umu da antiestrogen ne može utjecati na proces aromatizacije. Stoga preporučujemo sportašima da naruče Clomid za PQT i da ga ne koriste izravno na stazi. Također dodatni bonus lijeka je njegova sposobnost da stimulira proces spermatogeneze i poboljša kvalitetu sjemene tekućine. Na internetu možete lako pronaći Clomid recenzije koje će potvrditi sve gore navedeno. Ali u svakom slučaju posavjetujte se sa svojim porodičnim ljekarom.

Korištenje Clomida u bodybuildingu

Preporučena dnevna doza lijeka je u rasponu od 50-150 mg. Tačna doza ovisi o težini tečaja koji ste uzeli. Ako je sportaš koristio lagane anaboličke steroide, dovoljno je koristiti 50 mg klomifen citrata dnevno tijekom 3-4 tjedna. Međutim, ako je tečaj bio težak, tada morate promijeniti antiestrogenski režim.

U tom slučaju trajanje SGT-a je 45 dana. Ovo razdoblje morate podijeliti u tri jednake faze. Nakon toga, ostaje 100, 50 i 25 mg dnevno. Najčešće, bodybuilderi uzimaju lagane i srednje tečajeve. Već smo gore rekli da je u takvoj situaciji dovoljno Clomid uzimati ravnomjerno tokom cijele restorativne terapije.

Također je vrijedno napomenuti da žene ne trebaju ovaj lijek za poboljšanje svoje atletske izvedbe. Naime, može poremetiti endokrini sustav, što može dovesti do ozbiljnih negativnih posljedica. Zato, prije korištenja ovog lijeka posavjetujte se sa svojim porodičnim ljekarom.

Povezani postovi

Svečano otvoren novi “AS” market u Jelahu

Danas sa početkom u devet sati svečano je otvoren...

Nova kataloška akcija MEGA diskonta donosi odlične akcije

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Želite posao u Njemačkoj: Čekamo vas 3. i 4. februara u Sarajevu

Minhenski aerodrom jedan je od najuspješnijih na svijetu i...

Sustamed (Sustandrol) 250 mg – savjeti za upotrebu

Sustandrol 250 jedan je od najpopularnijih lijekova u bodybuildingu,...