Koje su ljubavi pukle u 2022. godini: Neki od njih su godinama bili zajedno

/

Godina 2022. značila je kraj ljubavi za neke poznate domaće parove, koje smo navikli gledati zajedno. Neki od njih su godinama bili zajedno, ali su odlučili jedno drugom reći zbogom i nastaviti svako svojim putem.

Razvode na estradnom dijelu javne scene je „načela“ Goga Sekulić, koja se rastala od supruga Uroša Domanovića nakon šest godina braka. Njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, odluke o njihovom sinu Vasiliju Andreju će donositi zajedno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Bajaga, jedan od najvećih kantautora na ovim prostorima, godinama unazad privatni život čuvao je daleko od očiju javnosti, ali nikada nije krio da je, između ostalog, za njegovu briljantnu karijeru zaslužna i supruga Emilija.Imali su skladan brak, a baš iz tog razloga je javnost iznenađena viješću da se razvode.

Početkom marta, rješenje o razvodu zvanično su potpisali voditeljica Jovana Jeremić i političar Vojislav Milošević, roditelji male Lee. Oni su se ispred Trećeg općinskog suda u Beogradu pojavili nasmijani i potvrdili da su ostali u prijateljskim odnosima bez obzira na krah ljubavi. Kao razlog razvoda posle četiri godine braka, naveli su različite ambicije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

 Iako je omiljeni pjevači par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, krajem prošle godine objavio da se razvodi, sudski proces i dalje traje.

– Ostati ćemo prijatelji i biti ćemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost – izjavila je Jovana, koja je na “ludi kamen” sa Saletom stala 2011. godine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤️SALE_TROPICO_BAND❤️ (@tropico_band_forever)

Posljednji u nizu bio je razvod voditelja Ognjena Amidžića i manekenke Danijele Dimitrovske. Oni su bili u braku 10 godina, a tokom ljubavi su dobili i sina Matiju.

Poznati voditelj i manekenka su prije deset godina napravili veliku svadbu koja je bila medijski propraćena, a tokom deset godina u braku nisu imali nijedan skandal. Prema pisanju srbijanskih medija odluku da se razvedu inicirala je Danijela, a razlog je to što joj je postalo monotono. Ipak, oni su u zvaničnom saopštenju naveli da su zajedno donijeli ovu odluku, kao i da ne postoji treća osoba koja bi mogla da bude uzrok njihovog rastanka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Obuća Leon (@obuca_leon)

Ajša Kapetanović bila je među najmlađim takmičarima u Zvezdama Granda, gdje je svojim moćnim vokalom dirnula je mnoge, te je u velikom finalu zauzela treće mjesto. Odlučila je da stavi tačku na brak sa Adijem Dogićem, dvije godine nakon tajnog vjenčanja i samo godinu dana od rođenja sina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ajša Kapetanović (@ajsaa_kapetanovic)

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević javno je u prethodnoj sezoni “Zadruge“ prevarila svog supruga Dejana Dragojevića, a kako i sama kaže, do razvoda će doći tek onda kada ona donese odluku. Dejan, kao i njegova porodica, često imaju loše riječi o njegovoj bivšoj ženi Dalili, a ona ističe da je veliki pečat ostavila u toj porodici, ali i da treba da prestanu da se bave njenim životom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @mala_plavaa27

Poznate ličnosti su stalno pod lupom javnosti, čak i u svojim najtežim životnim trenucima. Prati se svaki korak omiljenih javnih parova, a kada dođe do kraja ljubavi, to uvijek izazove veliku pažnju.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....