Temperatura i do minus 8, kakvo vrijeme nas očekuje za vikend

/

U BiH danas oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu slaba kiša u jutarnjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje od 2 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

Sutra nas u Bosni očekuje oblačno sa slabim snijegom. U Hercegovini oblačno prije podne. U poslijepodnevnim satima u većem dijelu Hercegovine razvedravanje.

Oblačno će se zadržati na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1°C, na jugu zemlje od 2 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

Za nedjelju se najavljuje oblačno vrijeme u Bosni i sjeveru Hercegovine. U Bosni prije podne lokalno će padati slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine sunčano.

Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2°C, na jugu od 5 do 8°C.

U ponedjeljak se najavljuje sunčanije vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3°C, na jugu do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu od 5 do 8°C.

Povezani postovi

Pokušaj ubistva u BiH: Muškarac davio suprugu pa je izbo nožem

Tokom noći je u Višegradu došlo do pokušaja ubistva...

Zbog enormnih povećanja cijena ugrožena egzistencija građana

Dok potrošačka korpa u našoj zemlji i dalje raste,...

Nikad veći uvoz polovne garderobe u BiH

Uvoz polovne odjeće u Bosnu i Hercegovinu iz godine...

Viroza uzela maha: Čekaonice pune bolesne djece

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo povećan...