Izbor sportiste ZDK za 2022. godinu

/

Tradicionalna manifestacija Izbor sportiste Zeničko-dobojskog kantona 2022 održat će se u četvrtak, 04. maja, s početkom u 18 sati, u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica. Organizator Manifestacije je NIPD Naša riječ Zenica.

Na ovogodišnji poziv za Izbor najboljih sportista i sportskih klubova dobili smo više od 200 aplikacija. Žiri je imao zaista težak zadatak, a sve odluke su donijeli su jednoglasno. U saradnji s Organizacionim odborom, na čijem čelu je premijerka Zeničko-dobojskog kantona, Amra Mehmedić, uspjeli smo organizovati Manifestaciju i sada smo u završnoj fazi priprema za finalno večer. Vjerujemo da će i ovogodišnja Manifestacija, koja je posvećena mladim sportistima i njihovim sportskim rezultatima, uz poštovanje i odavanje priznanja dugogodišnjim sportskim radnicima i prijateljima sporta, biti jedna u nizu uspješno organizovanih. Pozivamo sve ljubitelje sporta da nam se pridruže u četvrtak, 04. maja, u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, kazao nam je Sajto Ćehović, direktor Manifestacije.

Svi nagrađeni sportisti, sportski klubovi I pojedinci biće predstavljeni u časopisu ZE-DO sport koji će dobiti svi gosti.

Generalni pokrovitelj Manifestacije je Vlada Zeničko-dobojskog kantona I Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu I sport

Povezani postovi

Futsaleri Tešnja postigli čak 21 gol za četvrtu ovosezonsku pobjedu

Jučer su odigrani susreti 4. kola Prve futsal lige...

Tešanjka Nadina Mehmedović seniorska prvakinja Balkana

Na 23. Balkanskom prvenstvu u teakwondou, koje se protekla...

Adnan Redžović svjetski prvak, Jasmina Merdić u finalu, još dvije bronze za BiH

Reprezentativci BiH u kickboxu osvojili su četiri medalje, tri...

NK TOŠK poziva simpatizere, navijače, sponzore i prijatelje kluba da prisustvuju redovnoj skupštini

NK TOŠK Tešanj obavještava javnost da će se redovna...