Velika tuga u Tešnju: Prerano nas je napustio veliki čovjek Senad Brka

/

Nakon iznenadne, kratke bolesti napustio nas je mladi čovjek iz Tešnja.

Senad je bio uspješan privrednik koji je osnovao firmu prije nekoliko godina.

Iznenadnim odlaskom iza sebe je ostavio suprugu, djecu i prijatelje, ali i cijeli Tešanj, u velikom šoku, tuzi i žalosti.

Za utjehu nam ostaje sjećanje na vrijednog, mladog, vedrog i veselog čovjeka koji je uvijek bio spreman bilo kome pomoći.

Mnogi se opraštaju od Senada putem društvenih mreža, a jedan status prenosimo u cjelosti:“Sa velikom tugom i žaljenjem obavještavamo javnost, da je na bolji svijet preselio dugogodišnji član UO NK TOŠK, navijač i sponzor kluba, naš Senad Brka. Čovjek koji je dobar dio svog nažalost prekratkog života posvetio radu i pomaganju široj društvenoj zajednici, svojim vremenom, radom i finansijama podržavao razna sportska, kulturna i humanitarna udruženja a posebno naš klub. Jedan veliki gubitak kako za NK TOŠK tako i za grad Tešanj.

“Zahvalit ali i odužit ti se nažalost ne možemo za sve što si uradio za NK TOŠK, ali ono što obećavamo jest da klub NK TOŠK i njegovi navijači te nikada neće zaboraviti, i da ćemo se potruditi da sve tvoje želje koje su ostale ispunimo. Hvala ti za sve i

Molimo Uzvišenog Allaha da ti se smiluje, dobra djela ukabuli i da te na Budućem svijetu nagradi najvećim stepenima u Džennetu a ožalošćenoj porodici podari sabura. Amin.”

O vremenu i mjestu dženaze javnost ćemo naknadno obavijestit.

Kolektiv NK TOŠK, porodici i prijateljima izražava najiskrenije saučešće.”

 

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Uhapšen osumnjičeni za tešku krađu u Tesliću: Otuđeni predmeti pronađeni, istraga u toku

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 22.04.2024. godine, lišili su...

U Tešnju održano XXX šahovsko prvenstvo za kadete i juniore FBiH

Nakon prošlogodišnjeg, uspješno organiziranog, XXIX Šahovskog prvenstva za kadete...

Ko su mogući kandidati opozicije za načelnika općine tešanj?

Stranke su sa pripremama za lokalne izbore 2024. kako...

Tešanj: Tokom vikenda rođeno šest beba

Kako je saopćeno iz Civilne zaštite općine Tešanj tokom...