Nastavnici i roditelji prijavljuju učenike, zasad nema hapšenja

/

Policijska uprava Prijedor zaprimila je nekoliko prijava od nastavnika i roditelja zbog mogućih prijetnji i uvreda od strane učenika i provjerila navode, ali zasad nisu uhapsili nijednog maloljetnika.

Kako navode iz Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju podizanja nivoa bezbjednosti učenika u i oko škola.

U tom smislu kako navode, pojačano je prisustvo policijskih službenika u blizini škola, kao i sama komunikacija sa nadležnim u školama.

“Policijska uprava Prijedor zaprimila je nekoliko prijava od nastavnika i roditelja u smislu mogućih prijetnji i uvreda od strane učenika i po istima je postupano u cilju provjera tih navoda. Pripadnici Policijske uprave Prijedor nisu lišili slobode nijedno maloljetno lice, niti je utvrđena osnovanost za dalje postupanje policijskih službenika po navedenim prijavama, niti je utvrđena osnovanost za dalje postupanje policijskih službenika po navedenim prijavama”, navode iz policije.

Izvor: nezavisne.com

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Uvodi se strožija kontrola cijena u FBiH, najveća moguća kazna će biti 30.000 KM

Izmjene su predložene jer je Zakon o kontroli cijena...

Građani već kupuju pelet za narednu sezonu

Iako se tek izlazi iz grijne sezone u RS,...

Današnje jutro donijelo je minuse i mraz u većem dijelu BiH, evo šta nas očekuje u narednom periodu

Današnje jutro donijelo je neuobičajeno niske temperature s mrazom...

Naknade za nezaposlene porodilje povećali na 500 maraka

Vlada Unsko-sanskog kantona donijela je u petak odluku kojom...