Doboj: Identifikovana lica sa video snimka kako fizički napadaju drugo lice

/

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 22.05.2023. godine, postupajući po uočenom snimku na društvenim mrežama kako nekoliko lica na stadionu u mjestu Kožuhe, područje grada Doboja fizički napadaju – tuku lice inicijala V.J. sa područja grada Doboja, identifikovali su lica inicijala M.V., S.Ž. i D.V., svi sa područja grada Doboja, a potom ista sankcionisali zbog počinjenog prekršaja iz člana 12. (Tuča i fizički napad) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Prije navedenog događaja, odnosno 14.05.2023. godine, Policijskoj stanici Doboj 2 prijavljeno je da je na stadion u mjestu Kožuhe, područje grada Doboja, lice inicijala V.J. došlo sa psom rase „Američki staford“ koji na sebi nije imao zaštitnu korpu, te da nekoliko mještana koji su se zatekli na navedenoj lokaciji strahuju za svoju bezbjednost.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 koji su pronašli lice inicijala V.J. te isto sankcionisali po članu 30. (Držanje opasnih životinja bez nadzora) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Po odlasku policijskih službenika lice inicijala V.J. se uputilo najvjerovatnije ponovo na stadion te ušlo u verbalnu raspravu sa licima inicijala M.V., S.Ž. i D.V. a potom je došlo do fizičkog napada od strane pomenutih.

Povezani postovi

Najaktivniji vijećnici Tešnja očekuju podršku građana zbog nove inicijative

Tekst svečane izjave vijećnika OV glasi: “Svečano izjavljujem da...

Doboj: Pronađen otuđeni putnički automobil i oružje

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Privremena obustava saobraćaja u Tešnju

Općina Tešanj obavještava sve građane sa područja općine Tešanj...

Kompanija AS iz Jelaha predstavila spoj savremenosti i tradicije na sajmu u Tešnju

AS doo iz Jelaha organizator je ovogodišnjeg predstavljanja svih...