MOJ parizer i MOJA hrenovka MADI zlatni na 90. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

/

Neosporan kvalitet u prehrambenoj industriji međunarodne scene ponovo je dokazala jedna od najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini MADI, a u okviru 90. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Naime, proizvodi kompanije MADI „Moj pileći parizer“ i „Moja pileća hrenovka“ ocijenjeni su kao najbolji i nagrađeni zlatnom medaljom. Komisija Novosadskog sajma sastavljena od eminentnih naučnika i stručnjaka fakulteta i instituta Srbije ocjenjivala je kvalitet prema „Osnovnom pravilniku o ocjenjivanju kvaliteta proizvoda i usluga“ i „Pravilniku o ocjenjivanju kvaliteta mesa i proizvoda od mesa i opreme za mesnu industriju“.

„Zaista je privilegija osvojiti zlato na ovako prestižnom sajmu, ali je činjenica da iza ovakve medalje stoji dugogodišnji rad i trud kako bi MOJ parizer i MOJA hrenovka dostigli takav nivo kvaliteta i ukusa. Hrana je elementarna potreba, i to je dovoljan razlog da budemo na pravom putu, a zlatna medalja za naše proizvode je najbolji pokazatelj tome.“, kazao je direktor društva MADI, gosp. Maid Jabandžić.

Moja pileća hrenovka MADI je proizvod sačinjen od najfinijih komada pilećeg mesa i pažljivo odabranih začina, a proizvodi se u pakovanju od 300 g.

Moj pileći parizer MADI neosporno nosi lidersku poziciju kada su u pitanju proizvodi u segmentu parizera, a proizvodi se u gramažama 100 g slice, 200 g, 400 g, te 400 g sa sirom.

„Ponosni smo što kao jedna od vodećih mesnih industrija na Balkanu kontinuirano i dokazanim kvalitetom kreiramo trendove kada je u pitanju prehrambena industrija i sektor mesa i mesnih prerađevina“,  zaključio je Jabandžić.

Povezani postovi

Hifa-Oil nastavlja stvaranje uvjeta za nove linije zračnog prijevoza:: Hifa-Oil i Lumiwings na Tuzlanskom aerodromu

Osim što operira na Sarajevskom aerodromu te uspostavom operacija...

Bosna i Hercegovina dobila status pridruženog člana u Vijeću advokatskih komora Evrope

Bosna i Hercegovina dobila status pridruženog člana u Vijeću...

Hifa-Oil i Ryanair potpisali ugovor o snabdjevanju jet gorivom za 2024. godinu

Kompanija Hifa-Oil nastavlja uspješnu saradnju s aviokompanijama koje operiraju...

Agencija za bankarstvo FBiH: Dobit mikrokreditnog sektora 25,6 miliona KM

Prema preliminarnim podacima Agencije za bankarstvo FBiH, dobit mikrokreditnih...