U ponedjeljak u CKO Tešanj projekcija dokumentarnog filma Heroj

/

Borba sa teškom bolešću je zaista herojska borba, još kada je dijete taj borac, onda je to neopisivo. Jedan od tih boraca je i Afan Habibović, koji je iz bitke sa Rakom hvala Bogu izašao kao pobjednik. 

29.05.2023. godine u 19:30 u CKO Tešanj – Kino sala će biti upriličena projekcija dokumentarnog filma Heroj, u kojem je glavni lik Afan Habibović iz Visokog. Projekciju filma je podržala Općina Tešanj, a lokalni partner u organizaciji je firma CODING doo. Film je dokumentarno edukativnog karaktera, i svrha istog je podizanje svijesti o malim ali Velikim herojima, isti je prigodan i za djecu.

Projekcija filma je humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje ulaznice ide za rehabilitaciju Afana i udruženje Srce za djecu oboljelu od raka.

Kupovinom ulaznice ili karte podrške dajete simboličnu materijalnu podršku udruženju Srce za djecu oboljelu od raka, ali svojim prisustvom na premijeri filma poslat ćemo veliku moralnu podršku. Srce za djecu oboljelu od raka, je jedan od glavnih stubova roditeljima čija se djeca liječe, pružajući im Psiho-socijalnu pomoć, socijalno ugroženim materijalnu pomoć, smještaj u roditeljskoj kući uz UKC tokom liječenja djeteta i niz drugih aktivnosti.

Projekciji filma će prisustvovati i sam Afan u pratnji roditelja, predstavnika udruženja Unity Visoko te udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Podržimo Velike heroje, i pokažimo da nisu sami.

Povezani postovi

Potpisan ugovor o redovnom i zimskom održavanju regionalne ceste R474a na području općine Usora

Rasim Kovač, direktor po ovlaštenju Kantonalne direkcije za ceste...

Najaktivniji vijećnici Tešnja očekuju podršku građana zbog nove inicijative

Tekst svečane izjave vijećnika OV glasi: “Svečano izjavljujem da...

Doboj: Pronađen otuđeni putnički automobil i oružje

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...