NES ZENICA ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU: Jasmin Šarić izabran za predsjednika

/

Prošle sedmice održana je Izborna skupština NES Zenica. Za predsjednika gradskog odbora NES Zenica izabran je Jasmin Šarić, dok su za potpredsjednike imenovani Suada Talić, Anita Palalić i Albin Dervišić.

Za sekretara GO NES Zenica izabran je Nusret Hadžikadunić, dok je predsjednica Asocijacije žena NES Zenica Benjamina Šaranović. Predsjednica Asocijacije mladih NES Zenica je Tyra Šarić, dok je predsjednik asocijacije za dijasporu Zahid Hurtić.

Također, izabrani su i članovi gradskog odbora: Adis Delić, Amel Zukić, Elvedina Omerčević, Sara Kapetanović, Emir Ramić, Vahid Hurtić i Adnan Šarić.

Samoj svečanosti je prisustvao i osnivač i predsjednik stranke Nermin Ogrešević, gradonačelnik Cazina. Inače Jasmin Šarić je ratni Komandant odbrane Grada Zenice, kasnije je obnašao dužnosti komandant 303. Viteške brdske brigade 3.korpusa i na kraju poznat je kao zadnji komadant 7. Muslimanke brigade .

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Ovo su nosioci listi za Gradsko vijeće Zavidovići

Nosilac liste za Gradsko vijeće Zavidovići ispred SDA će...

Javne ličnosti u BiH nakon što odsluže kaznu u zatvoru, MOGU SE VRATITI POLITIČKOM ŽIVOTU

Političari u BiH koji su osuđeni ili se nalaze...

Reagovanje Stranke za BiH i DF Tešanj

U našu redakciju je stigao demant na objavljeni tekst...

Problemi između stranaka DF i Stranka za BiH Tešanj

Kako smo ranije pisali lokalni općinski odbori Stranke za...