Osuda vandalskog čina uništavanja klupe i kante za otpatke na šetalištu pored rijeke Bosne

/

U proteklih nekoliko dana počinjen je vandalski čin uništivanja klupe za odmor i kante za otpatke na uređenom šetalištu pored rijeke Bosne. Potrebne radnje za otkrivanje i kažnjavanje počinioca ili više njih poduzet će  uposlenici Policijske stanice Zavidovići.

Gradonačelnik Hašim Mujanović izražava žalost zbog počinjenog vandalizma naglašavajući da Gradska uprava u saradnji s građanima nastoji urediti, kako gradsku sredinu, tako i okolna naselja a sve u cilju stvaranja ljepših uslova za sve građane Zavidovića. Nesavjesne osobe, iz nepoznatog i nepotrebnog razloga, nanose štetu Gradskoj zajednici uništavajući imovinu svih građana Zavidovića, te nastoje obezvrijediti naše svakodnevne napore i pozitivne promjene. Gradonačelnik poziva službenike Policijske stanice Zavidovići da u potpunosti istraže ovaj slučaj, da vode brigu o našoj zajedničkoj imovini i o bezbjednosti samih građana i njihove lične imovine. Isto tako, Gradonačelnik poziva nesavjesne građane da ne čine ovakve i slične stvari već da odgovor na svoje nezadovoljstvo potraže u nadležnim institucijama ili njima samima.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Mješovita srednja škola Tešanj prva na Kantonalnom takmičenju iz informatike

Učenici MSŠ iz Tešnja učestovali su na Kantonalnom takmičenju...

Firma H&HMT Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj " Jedan...

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...