Forum za bezbjednost građana opštine Teslić

/

Zamjenik komandira Policijske stanice Teslić, Damjan Trifunović prisustvovao je Forumu za bezbjednost građana opštine Teslić koji je održan 22.decembra 2014. godine u sali Skupštine opštine Teslić. 


Direktori osnovnih i srednjih škola podržali su aktivnosti policijskih službenika koje se provode u osnovnim i srednjim školama na edukaciji učenika o posljedicama nestručnog rukovanja pirotehničkim sredstvima. Jedan od zaključaka Foruma je da se nastave zajedničke aktivnosti Policijske stanice Teslić i opštinskih inspekcijskih službi na kontroli i suzbijanju prodaje pirotehničkih sredstava na mjestima zabranjenim za njihovu prodaju. 

Članovi Foruma su saglasni da su policijski službenici Policijske stanice Teslić svojim dosadašnjim preventivnim planskim aktivnostima omogućili građanima Teslića da, bez incidenata,  novogodišnje i božične praznike obilježe na dostojanstven način.

Potparol:

Ljerka Stanimirović

(zosradio.ba)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Dr. Omer Bedak za ZOS radio: Zdravstvo je uvijek aktuelna tema

Gost ZOS radija bio je mr. sc. med. Omera...

Mješovita srednja škola nagrađena za najbolji srednjoškolski projekat “Škole budućnosti ” u oblasti robotike

Kako bi se obilježila uspješna dvogodišnja implementacija, u saradnji...

Amar Muratović: Podrška načelnika Tukića u izradi i realizaciji projekata Omladinske banke Doboj jug

U našoj trećoj emisiji podcasta Mikrofon zajednici razgovarali smo...