Doboj: Tijelo još nije identifikovano, uzrok smrti nepoznat

/

Beživotno tijelo nepoznatog starijeg muškarca pronađeno je ispred solitera u Ulici kneza Miloša u Doboju, a prema nepotvrđenim informacijama radi se o samoubistvu skokom sa 15. sprata.

Uviđajem je rukovodila Mersiha Mahmutović, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, a tijelo još nije identifikovano.

– Možete se sutra obratiti Tužilaštvu za sve informacije – dobacila je Mahmutovićeva u prolazu, a na pitanje da li je tijelo identifikovano odgovorila je odrično.

Petar Ilić, koji živi na četvrtom spratu, ispričao je da je oko 15.15 čuo tup udarac, ali da u prvi mah nije obraćao pažnju na to, jer je pomislio da je od jačine vjetra lupao prozor.

– Poslije je kod mene došla komšinica i pitala da li sam čuo da je neko skočio. Izašao sam i vidio da su došli policija i Hitna služba. Ne znam ko je, ne mogu pretpostavljati da li je neko iz zgrade – ispričao je Ilić.

Dodaje kako misli da se nepoznati muškarac bacio sa 15. sprata, pošto je vidio da je staklo na hodniku solitera razbijeno.

– Ja sam čula udarac. Mislila sam da je u podrumskim prostorijama pukla cijev i pomislih da će se sve izliti u podrum. Čak sam mislila da zagalamim na djecu ispred zgrade, jer sam mislila da su oni nešto polomili – kazala je stanarka solitera.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Krađa na auto otpadu u Raduši

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK u vremenskom periodu...

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...