Uspješan početak organizovanog rada Naše stranke u Tešnju

Datum:

U sklopu aktivnosti Naše stranke Tešanj u četvrtak, 24. marta,  u CKO Tešanj održana je javna tribina sa temom Građanska Bosna i Hercegovina.

Govornici tribine su bili Predsjednik NS Edin Forto i član NS Selim Bečlagić. Od domaćina iz Naše stranke Tešanj se obratio predsjednik povjereništva NS Tešanj Amil Buljubašić, koji se na samom početku zahvalio prisutnim gostima, te izrazio zadovoljstvo posjetom zainteresovanih za temu. O broju posjetioca govori činjenica da je veliki broj građana tribinu propratio sa hodnika, jer u sali, gdje se održavala tribina, nije bilo mjesta.

Govornici tribine, ali i prisutni građani kroz komentare i pitanja, istakli su značaj građanske Bosne i Hercegovine, ali i okrupnjavanja snaga koje zagovaraju ideju građanske Bosnu i Hercegovinu, sa jasnim izbornim programom koji se mora ponuditi građanima.

Prije održavanja tribine  održana je press konferencija, na kojoj su učesnici bili Predsjednik NS Edin Forto, član NS Selim Bešlagić, viječnik NS u OV Tešanj Nermin Deljkić i mladi aktivista NS u Tešnju Idham Kruško. Na press konferencije je predstavljen početak organizovanog djelovanja NS u Tešnju, za koji, na samom početku, postoji veliki interes.

Iz NS Tešanj se zahvaljujemo građanima na odvojenom vremenu, kao i medijima koji su se odazvali informišu javnost o aktivnosti NS u Tešnju.

Povezani postovi
Related

Novi Miljanovci: Fizičkom snagom oštećena vrata na kući K.F. iz Usore

MUP ZDK objavio je da je dana 27.06.2022.godine, u...

Vatra i voda ne poznaju granice: Vatrogasci iz RS-a i FBiH kao pomoć jedni drugima

„Na muci se poznaju junaci“, česta je izreka u...

Važno obavještenje! Preusmjeravanje saobraćaja u Tešnju

Večeras na stadionu Luke u Tešnju bit će održan...

U Trepču gori štala, na terenu su dvije ekipe Profesionalne vatrogasne jedinice

U izvještaju koji je došao u našu redakciju od...