Jennifer Lopez i Ben Affleck potvrdili nagađanja, ponovo su zaručeni

/

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se zaručili nakon što su prošle godine obnovili svoju vezu, potvrdio je predstavnik glumice i pjevačice za People.

Lopez je podijelila vijesti u svom biltenu “On the JLo” nakon što je ranije ove sedmice fotografirana kako nosi veliki dijamantni prsten.

Ona je uzbudljive novosti otkrila u mailu u petak uveče užem krugu obožavatelja. Poruka fanovima uključivala je snimak glumice kako se divi ogromnom zelenom dijamantu na svom prstu, čiju je sliku na društvenim mrežama podijelila i njena sestra.

Lopez je te iste večeri najavila “glavnu objavu” videosnimkom na Twitteru.

“Imam zaista uzbudljivu i posebnu priču za podijeliti…”, rekla je Lopez svojim pratiocima. Također je dodala emoji prstena pored svog imena na Twitteru.

Lopez i Affleck pokrenuli su glasine o zarukama ranije ove sedmice kada je fotografirana dok nosi prsten tokom kupovine u Los Angelesu sa 14-godišnjom kćerkom Emme.Affleck je nedavno pokazao podršku svojoj budućoj ženi, bodreći je sa svojim sinom Samuelom i njenom kćerkom Emme dok je Lopez preuzimala nagradu Icon Award na iHeartRadio Music dodjeli u martu.

Lopez je nedavno za People govorila šta njihovu vezu sada čini drugačijom u odnosu na prije 18 godina, rekavši: “Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mjestima u našim životima, sada imamo djecu i moramo biti veoma svjesni tih stvari.”

Zvijezda filma “Marry Me” dijeli 14-godišnje blizance Emme i Maxa s bivšim mužem Marcom Anthonyjem, a Affleck ima troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner: Violet, Seraphinu i Samuela.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Adi Šoše pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklonio novu pjesmu

Adi Šoše, jedan od najtalentiranijih i najtraženijih pjevača nove...

Zeničanin Irdin Dinči ima novi hit: Svi hvale “Prašnjave ormare”

Zeničanin Irdin Krnjić, koji je na muzičkoj sceni poznat...

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Pjevači zbog čestih putovanja dosta vremena provode u automobilima....