“MANOXO” doo Usora zapošljava komercijalistu

/

Na osnovu ukazane potrebe firma “Manoxo” doo Usora raspisuje konkurs za prijem u radni odnos komercijalistu na terenu za prodaju profesionalnih sredstava za održavanje higijene i kancelarijskog materijala.

OČEKUJEMO: Identifikacija, privlačenje i uspostavljanje kvalitetnog poslovnog odnosa sa kupcima, savjetovanje, obilazak i servisiranje postojećih kupaca, prezentacija proizvoda firme. Odgovornost za ispunjavanje, prodaju, distribucijskih i marketinških ciljeva. Sudjelovanje u procesima planiranja, organozovanja i vođenja svih segmenata prodaje u okviru i u skladu sa strategijom i poslovnim planom. Komunikativnost, predanost poslu i spremnost za učenje i ovladavanje znanjima i vještinama neophodnim za obavljanjem povjerenih zadataka.

NUDIMO: Stalni radni odnos uz 3 mjeseca probnog rada i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, kontinuirano profesionalno usavršavanje i edukacija, vozilo, telefon i ostalu potrebnu tehničku podršku.

USLOVI: SSS/VŠ, poželjno iskustvo na ovim i sličnim poslovima, poznavanje korištenja „MS office“ paketa, vozačka dozvola B, rad na računaru.

Prijave poslati na info@manoxo.ba

Oglas ostaje otvoren do 28.04.2022.

Povezani postovi

Nostro zapošljava radnike u proizvodnji

Na osnovu ukazane potrebe kompanija Nostro, članica grupacije Hifa-Oil...

Firma Subašić zapošljava radnika u proizvodnji tjestenine

Na osnovu Pravilnika o radu, a zbog povećanja obima...

Kompanija NOSTRO zapošljava referenta prodaje u salonu namještaja

Kompanija NOSTRO na osnovu ukazane potrebe raspisuje oglas za...

Nostro zapošljava referenta nabave

Na osnovu ukazane potrebe kompanija Nostro, članica grupacije Hifa-Oil...