“MANOXO” doo Usora zapošljava komercijalistu

/

Na osnovu ukazane potrebe firma “Manoxo” doo Usora raspisuje konkurs za prijem u radni odnos komercijalistu na terenu za prodaju profesionalnih sredstava za održavanje higijene i kancelarijskog materijala.

OČEKUJEMO: Identifikacija, privlačenje i uspostavljanje kvalitetnog poslovnog odnosa sa kupcima, savjetovanje, obilazak i servisiranje postojećih kupaca, prezentacija proizvoda firme. Odgovornost za ispunjavanje, prodaju, distribucijskih i marketinških ciljeva. Sudjelovanje u procesima planiranja, organozovanja i vođenja svih segmenata prodaje u okviru i u skladu sa strategijom i poslovnim planom. Komunikativnost, predanost poslu i spremnost za učenje i ovladavanje znanjima i vještinama neophodnim za obavljanjem povjerenih zadataka.

NUDIMO: Stalni radni odnos uz 3 mjeseca probnog rada i stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, kontinuirano profesionalno usavršavanje i edukacija, vozilo, telefon i ostalu potrebnu tehničku podršku.

USLOVI: SSS/VŠ, poželjno iskustvo na ovim i sličnim poslovima, poznavanje korištenja „MS office“ paketa, vozačka dozvola B, rad na računaru.

Prijave poslati na info@manoxo.ba

Oglas ostaje otvoren do 28.04.2022.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Medena Commerce d.o.o. zapošljava CNC operatera/operaterku

Medena Commerce d.o.o. u Tešnju proširuje svoj tim i...

“Tešanjska Vrela” zapošljavaju vozača C kategorije

Zbog povećanog obima posla ''Tešanjska Vrela'' d.o.o. Tešanj objavljuje OGLAS za...

INŽINJERING 1 zapošljava više radnika

Zbog povećanja obima poslovanja, firma INŽINJERING 1 d.o.o. sa...

HIFA Tešanj zapošljava prodavača goriva

HIFA d.o.o. Tešanj raspisuje konkurs za prijem u radni...