Detalji saobraćajne nesreća u Zavidovićima u kojoj je preminulo dijete

/

Kako stoji u izvještaju MUP-a ZDK, dana 24.05.2022.godine, u 13,25 sati, na raskrsnici ulica dr. Pinkasa Bandta, Krivajska i regionalnog puta Zavidovići-Olovo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke Mercedes kojim je upravljao H.E., rođen 1981. godine iz Zavidovića i dva pješaka (djeca).

U ovoj nesreći jedan pješak je smrtno stradao dok je drugi zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Uviđaj izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići pod nadzorom tužioca.

U 15,40 sati, lice H.E. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske stanice Zavidovići.

Teretno motorno vozilo je od strane policijskih službenika izmješteno sa lica mjesta radi potrebe eventualnih vještačenja.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Ukradeno gorivo iz radne mašine

Prema informacijama iz MUP-a ZDK  dežurnom policijskom službeniku Policijske...

Doboj: Lišena slobode dva lica iz Tešnja zbog izvršena tri krivična djela

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice...

Maglaj: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U ulici Srebreničkih žrtava rata općina Maglaj, od strane...

Maglaj: Ukradena brusilica iz kuće

Prema informacijama iz MUP ZDK z toku noći 25/26.05.2024....