MADI potvrdio svoju izvrsnost – kontinuirano najveća mesna industrija

/

Poslovni uspjeh i napredak bh. biznis scene,  za 2021. godinu upotpunila  jedna od najuspješnijih kompanija u BiH –  MADI, u okviru manifestacije “100 najvećih”, u organizaciji Poslovnih novina. 

Prema zvaničnim podacima za 2021. godinu, kompanija „MADI d.o.o.“ Tešanj je proglašena najuspješnijom kompanijom u kategoriji velikih preduzeća za segment “Proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi”.

„Biti najveći je i privilegija i odgovornost,  a biti najveći u kontinuitetu je prije svega dio našeg obećanja da ćemo biti još bolji. Posebno se želimo zahvaliti svima onima koji se vežu za naše početke, i koji su sa nam trajna podrška. To su temeljne ljudske vrijednosti, koje mi uzajamno njegujemo.“, kazao Maid Jabandžić, direktor kompanije.

Početkom godine, u organizaciji Deloitte BiH, za najboljeg finansijskog direktora u BiH je proglašen upravo direktor kompanije MADI. Ovu godinu je obilježilo nekoliko noviteta u segmentu novih proizvoda ali i proširenja kapaciteta proizvodnje. Činjenica da se kontinuirano investira dugi niz godina, dodatno govori i više nego dovoljno o ozbiljnosti, trudu i viziji svih uposlenih u mesnoj industriji MADI.

„S ponosom ističemo da je u proteklom periodu koji je pun neizvjesnosti, geopolitičkih previranja i oscilacija cijena, naša grupacija iznjedrila još nekoliko kompanija, obezbijedivši dodatna radna mjesta. Na taj način smo zaokružili proces kompletne proizvodnje od polja do stola, a vodeći se principom „Mi imamo sve u svojoj kući.“ istakao je Jabandžić.

MADI - Official korporativni video 2022

Povezani postovi

Kladionice sa odličnom ponudom sportskih događaja i kazino igara

Bet365 je jedna od najpopularnijih online kladionica koja se...

Online kladionice – Sportsko klađenje kao svakodnevna doza adrenalina

Sportsko klađenje preko online kladionica predstavlja uzbudljiv svijet koji...

Online kladionice koje jednostavno daju više

Dok se mnoge kladionice natječu za pažnju igrača putem...

Agencija Kosmopolit vas ove godine vodi na razne destinacije

Kosmopolit putnička agencija ove godine vas vodi na brojne...