MADI potvrdio svoju izvrsnost – kontinuirano najveća mesna industrija

/

Poslovni uspjeh i napredak bh. biznis scene,  za 2021. godinu upotpunila  jedna od najuspješnijih kompanija u BiH –  MADI, u okviru manifestacije “100 najvećih”, u organizaciji Poslovnih novina. 

Prema zvaničnim podacima za 2021. godinu, kompanija „MADI d.o.o.“ Tešanj je proglašena najuspješnijom kompanijom u kategoriji velikih preduzeća za segment “Proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi”.

„Biti najveći je i privilegija i odgovornost,  a biti najveći u kontinuitetu je prije svega dio našeg obećanja da ćemo biti još bolji. Posebno se želimo zahvaliti svima onima koji se vežu za naše početke, i koji su sa nam trajna podrška. To su temeljne ljudske vrijednosti, koje mi uzajamno njegujemo.“, kazao Maid Jabandžić, direktor kompanije.

Početkom godine, u organizaciji Deloitte BiH, za najboljeg finansijskog direktora u BiH je proglašen upravo direktor kompanije MADI. Ovu godinu je obilježilo nekoliko noviteta u segmentu novih proizvoda ali i proširenja kapaciteta proizvodnje. Činjenica da se kontinuirano investira dugi niz godina, dodatno govori i više nego dovoljno o ozbiljnosti, trudu i viziji svih uposlenih u mesnoj industriji MADI.

„S ponosom ističemo da je u proteklom periodu koji je pun neizvjesnosti, geopolitičkih previranja i oscilacija cijena, naša grupacija iznjedrila još nekoliko kompanija, obezbijedivši dodatna radna mjesta. Na taj način smo zaokružili proces kompletne proizvodnje od polja do stola, a vodeći se principom „Mi imamo sve u svojoj kući.“ istakao je Jabandžić.

MADI - Official korporativni video 2022

Povezani postovi

Oaza sponzor taekwondo reprezentativke BiH Nadine Mehmedović

Početkom ove sedmice u prostorijama kompanije Oaza d.o.o. upriličeno...

Savršena frizura bez čekanja: Novi muški frizerski salon “Diamond” otvoren u Tešnju

Otvoren je novi muški frizerski salon "Diamond" u zgradi...

Latif Moćević gost na koncertu svjetske zvijezde Mahera Zaina u Zetri

Maher Zain, jedan od najboljih svjetskih izvođača duhovne muzike...

ProCredit Bank sa DFC osigurala garantnu liniju od 15 miliona USD za podršku bh. dijaspori

ProCredit Bank je, u septembru 2023., s US International...