MADI potvrdio svoju izvrsnost – kontinuirano najveća mesna industrija

Datum:

Poslovni uspjeh i napredak bh. biznis scene,  za 2021. godinu upotpunila  jedna od najuspješnijih kompanija u BiH –   MADI, u okviru manifestacije “100 najvećih”, u organizaciji Poslovnih novina. 

Prema zvaničnim podacima za 2021. godinu, kompanija „MADI d.o.o.“ Tešanj je proglašena najuspješnijom kompanijom u kategoriji velikih preduzeća za segment “Proizvodnja proizvoda od mesa i mesa peradi”.

„Biti najveći je i privilegija i odgovornost,  a biti najveći u kontinuitetu je prije svega dio našeg obećanja da ćemo biti još bolji. Posebno se želimo zahvaliti svima onima koji se vežu za naše početke, i koji su sa nam trajna podrška. To su temeljne ljudske vrijednosti, koje mi uzajamno njegujemo.“, kazao Maid Jabandžić, direktor kompanije.

Početkom godine, u organizaciji Deloitte BiH, za najboljeg finansijskog direktora u BiH je proglašen upravo direktor kompanije MADI. Ovu godinu je obilježilo nekoliko noviteta u segmentu novih proizvoda ali i proširenja kapaciteta proizvodnje. Činjenica da se kontinuirano investira dugi niz godina, dodatno govori i više nego dovoljno o ozbiljnosti, trudu i viziji svih uposlenih u mesnoj industriji MADI.

„S ponosom ističemo da je u proteklom periodu koji je pun neizvjesnosti, geopolitičkih previranja i oscilacija cijena, naša grupacija iznjedrila još nekoliko kompanija, obezbijedivši dodatna radna mjesta. Na taj način smo zaokružili proces kompletne proizvodnje od polja do stola, a vodeći se principom „Mi imamo sve u svojoj kući.“ istakao je Jabandžić.

MADI - Official korporativni video 2022

Povezani postovi
Related

Nova kataloška akcija AS Maloprodaja donosi prilike za uštedu

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Nova kataloška...

Zatvoren je 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2022

Privredna manifestacija – 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH...

100 najvećih: Konferencija „Leaders for the Future“ Veliki umovi raspravljaju o idejama

Međugorje, 22. septembar/rujan 2022. godine - Jutro nakon dodjele...

TC MADI donosi odlične akcije ovog vikenda

Da li ste spremili spisak za kupovinu? Novi katalog...