U Maglaju opljačkana trgovina, ukradene cigarete

/

Na stranici MUP-a ZDK objavljeno je da je jučer dežurna služba Policijske stanice Maglaj je zaprimila prijavu da je u ulici Sulejmana Omerovića Cara, u Trgovinskoj radnji “Eli”, vlasništvo P.E. iz Maglaja, izvršeno krivično djelo “Teška krađa”.

Tom prilikom je otuđena određena količina cigareta. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Istog dana je dežurna služba Policijske stanice Maglaj je zaprimila prijavu izvršenja krivičnog djela “Ugrožavanje sigurnosti”, počinjeno od strane lica S.B. iz Dervente, koji je putem SMS poruke uputio ozbiljne prijetnje licu G.M. iz Maglaja.

Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Maglaj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Historijski uspjeh dječaka iz NK TOŠK-a na Međunarodnom turniru Čin Čin

Protekla tri dana selekcija 2016, Omladinskog pogona NK TOŠK...

Firma Salkić Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj "Jedan privrednik,...

JP RAD Tešanj primjer dobre prakse: Učešće u MEG projektu

Komunalno preduzeće već nekoliko godina zajedno sa Općinom Tešanj,...

Sutra sjednica osnivačkog odbora Snage naroda Tešanj

Kako nezvanično saznaje naš portal za sutra je zakazana...