U Maglaju opljačkana trgovina, ukradene cigarete

/

Na stranici MUP-a ZDK objavljeno je da je jučer dežurna služba Policijske stanice Maglaj je zaprimila prijavu da je u ulici Sulejmana Omerovića Cara, u Trgovinskoj radnji “Eli”, vlasništvo P.E. iz Maglaja, izvršeno krivično djelo “Teška krađa”.

Tom prilikom je otuđena određena količina cigareta. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Istog dana je dežurna služba Policijske stanice Maglaj je zaprimila prijavu izvršenja krivičnog djela “Ugrožavanje sigurnosti”, počinjeno od strane lica S.B. iz Dervente, koji je putem SMS poruke uputio ozbiljne prijetnje licu G.M. iz Maglaja.

Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Maglaj, uz upoznavanje dežurnog kantonalnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pitanje građana: Da li je u Tešnju došlo do povećanja broja vozila?

Jednog našeg čitatelja, zbog sve većih saobraćajnih gužvi u...

Poznati nosioci lista za Općinsko vijeće Tešanj

Rok za predaju lista je istekao ove sedmice i...

Tešanj: Sa računa u banci ukradeno preko 2000 KM

U službene prostorije Policijske stanice Tešanj obratio se Lj.I....

Tešanj: Danas izmještanje neeksplodiranog ubojnog sredstva iz Blaževaca

Prema informacijama iz Civilne zaištite općine Tešanj danas u...