Svirepo ubistvo: Komšija ubio 16-godišnju djevojčicu pa ranio tri osobe

/

U Ripnju u Srbiji se jučer dogodio stravičan zločin kada je komšija ubio 16-godišnju djevojčicu, a zatim otišao u njenu kuću gdje je povrijedio i tri člana djevojčicine porodice.

Pomahnitali ubica je Stojan Ilić (38) godina koji je nožem napao 16-godišnju komšinicu. Zadobila je ubodne rane u predijelu vrata i stomaka od kojih je i preminula, a policija sumnja i da ju je prvo silovao.

Njeno tijelo je ostavio kod pruge na kilometar od kuće, a zatim se uputio u njeno dvorište gdje je nanio teške tjelesne povrede majci, baki i ujaku nesretne djevojčice.

Nakon krvavog pira, Stojan je pokušao pobjeći, ali ga je policija uspjela locirati i uhapsiti.

Motiv za napad još uvijek nije poznat, ali rođaci i komšije ubijene navode da se Stojan uvijek ponašao čudna. Tetka majke ubijene je kazala da joj se Stojan povjerio kako ima velikih problema i da zbog toga ide i vračarama i u manastire, ali da ga je ona savjetovala da prestane, piše Telegraf.rs.

Stojan je do tada sa porodicom ubijene živio u miru, a on i njegova braća su često dolazili kod njih na kafu. Brat ubijene je za Stojana rekao kako “nije bio sav svoj”.

Braća ubice su kazala kako se on u posljednje vrijeme ponašao čudno, a da je prethodna tri dana stalno bio kod porodice ubijene djevojčice.

 

Povezani postovi

Osuđen na 10 godina zbog saobraćajne nesreće u kojoj je usmrtio 12-godišnjeg dječaka Imrana

Boris Gučanin-Gazibarić osuđen je na deset godina zatvora zbog...

Maglaj: Svađa kulminirala fizičkim napadom

Kako je saopćeno iz MUP ZDK jučer u mjestu...

Muškarca ubilo drvo, sin prijavio tragediju

Muškarac iz Mrđelića u FBiH kod Foče nastradao je...

Nova prijava krađe novca putem bankomata u Policijskoj stanici Tešanj

Dana 26.03.2024. godine, u 14:30 sati, B.A., rođena 1983....