Radnik iz BiH nestao u Njemačkoj, policija moli za pomoć

/

Njemačka policija od prekjuče traga za Sašom Gunjevićem, (41) građevinskim radnikom iz Bosne i Hercegovine, koji je krenuo ka smještaju u Kohel am Ze, ali tamo nikada nije došao.

Naime, kako je saopštila polica Murnaua, njegove kolege su rekle da je on gradilište u Pencbergu napustio negdje oko 10:30. Navodno, rekao je kolegama da želi da nešto kupi u jednoj radnji na popustu pa da će onda u smještaj. Međutim, u smještaju se nije pojavio. Od juče popodne on se vodi kao nestala osoba.

Policija je pronašla parkirano vozilo ove građevinske kompanije pored šume u Švajgenu. Kako je saopštila policija, vozilo je bilo uredno zaključano, ali nije bilo ni traga od Gunjevića. Štaviše, policija nije mogla da uđe ni u trag njegovom kretanju.

Od juče popodne policija je pretražila adresu na kojoj je prijavljen, gradilište, ali bez ikakvog rezultata. Policija je apelovala na javnost da jave ako ga iko vidi. Njemački mediji prenose da je Gunjević visok oko 1,80 m, težak negdje oko 100 kilograma.

Ima crnu kosu i malu bradu. Na sebi vjerovatno ima plavo-zeleno radničko odjelo, pišu Nezavisne novine. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Penzioneri u FBiH koji penziju podižu preko banke dobili dodatni rok za preuzimanje čekova

Federalni zavod za penziono i invalidsko osiguranje (PIO) obavijestio...

Elektroprivreda BiH uputila prijedlog za povećanje cijena električne energije

Nakon što je Regulatorna komisija za energiju FBiH (FERK)...

CIK poništio tender za štampanje glasačkih listića, niko se nije javio

U okviru otvorenog postupka javne nabavke, danas u 14...

Za 4 mjeseca uvezli smo alkohola za 75,6 miliona maraka

Prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH na...