Stanivuković u Ferhat-pašinoj džamiji: Bajramsko jutro s našim prijateljima

/

Banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković povodom Bajrama je razgovarao sa banjalučkim muftijom Nusretom Abdibegovićem.

Nakon susreta u Ferhat-pašinoj džamiji u Banjoj Luci, gdje je hutbu održao muftija banjalučki ef. Abdibegović, Stanivuković se oglasio i na svom Instagram profilu.

“Bajramsko jutro sa našim prijateljima Bošnjacima u Ferhat-pašinoj džamiji. Zahvalan sam našim prijateljima što su radost ovog velikog praznika podijelili s nama, a istinski vjernik zna da svako ko ljubi Boga, ljubi bližnjeg svog, a bližnji su oni koji susrećemo, s kojima živimo i radimo.

Neka je srećan praznik, uz pozdrav Bajram Šerif Mubarek Oslun”, napisao je Stanivuković.

Podsjetimo, gradonačelnik Banje Luke je tokom posjete Ferhat-pašinoj džamiji imao susret i sa članovima Naroda i pravde.

Kasnije je Elmedin Konaković na svom Facebook profilu objavio fotografije sa posjete Banjoj Luci, a između ostalih, je i njih nekoliko sa susreta sa gradonačelnikom Stanivukovićem, prenosi radiosarajevo.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Više od 27 miliona KM za programe razvoja male privrede

Vlada Federacije BiH donijela je na današnjoj sjednici na...

Danas na snagu stupaju Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt je 27. aprila 2023. godine...

Utvrđene osnovice, iznos i koeficijenti novčanih naknada za ovu godinu iz boračke oblasti

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva za...

Protestna šetnja metalaca u Sarajevu: U borbi za svoja prava traže satnicu od 5,68 KM

Povodom Prvog maja - Međunarodnog dana rada, Sindikat metalaca...