Pretežno oblačno vrijeme sa kišom nas očekuje i danas

/

Danas se u našoj zemlji očekuje pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Poslije podne u Hercegovini je moguća grmljavina. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 17 do 23, na jugu od 25 do 30 °C.

Sutra u Bosni pretežno oblačno povremeno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno slab pljusak se očekuje poslije podne. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 19 do 25, na jugu do 31 °C.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno vrijeme povremeno sa slabim i lokalnim pljuskovima. U Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake poslije podne, što može usloviti lokalne pljuskove. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 33 °C.

U petak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Poslije podne porast naoblake u Bosni može usloviti kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 23, a dnevna od 24 do 30, na jugu do 34 °C.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Više od 27 miliona KM za programe razvoja male privrede

Vlada Federacije BiH donijela je na današnjoj sjednici na...

Danas na snagu stupaju Schmidtove izmjene Ustava FBiH iz aprila prošle godine

Visoki predstavnik Christian Schmidt je 27. aprila 2023. godine...

Utvrđene osnovice, iznos i koeficijenti novčanih naknada za ovu godinu iz boračke oblasti

Vlada Federacije BiH je na prijedlog Federalnog ministarstva za...

Protestna šetnja metalaca u Sarajevu: U borbi za svoja prava traže satnicu od 5,68 KM

Povodom Prvog maja - Međunarodnog dana rada, Sindikat metalaca...