HITNO: Pomozimo Selmi Musić

/

Selma Musić je sedamnaestogodišnja djevojčica iz mjesta Tupkovići (općina Živinice), koja boluje od leukemije, a uz to je i slijepa. Do sada je imala 3 zahtjevna operativna zahvata. Živi sama sa samohranom majkom, koja nije u stanju da je sama izdržava, te snosi troškove terapije i svakondnevno potrebnih lijekova. Selma nije sposobna niti da se sama hrani, a hrani se pomoću šprice. Ne dozvolimo da Selmina majka bude i dalje primorana tražiti novac idući od vrata do vrata… 

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći porodici Musić (koliko su u mogućnosti), mogu pozvati na broj telefona 062 711 158.

Budimo humani, olakšajmo im život…







Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Budimo humani: Pomozimo malom Darisu iz Tešnja

Apel pokrećemo za petogodišnjeg Darisa kojem je potrebna operacije...

Udružimo se Tešnjaci: Pomozimo Indiri!

Pozivamo vas da se pridružite apelu za pomoć našoj...

Ovo je Tešnjak koji treba našu pomoć- budimo humani kao i uvijek!

Prvi ciklus je uspješno urađen i uplaćena je prva...

Sabina iz Tešnja nema novac da kupi terapiju svojoj kćerki

Našoj redakciji se obratila majka djevojčice koja boluje od...