Policijski komesar Rusmir Šišić u radnoj posjeti PU IV u Tešnju

/

Dana 16.03.2023. godine, u Policijskoj stanici Tešanj održan je radni sastanak na kojem su prisustvovali policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Rusmir Šišić, šef Ureda policijskog komesara, načelnik Sektora uniformisane policije, načelnik Sektora kriminalističke policije, te načelnik Policijske uprave IV i komandiri policijskih stanica Tešanj, Doboj Jug i Usora.

Na održanom sastanku je razmatrana trenutna bezbjednosna problematika, te je u tom smislu analizirano stanje bezbednosti na području Policijske uprave IV u januaru i februaru 2023. godine. Takođe je razgovarano o kadrovskoj popunjenosti i materijalnoj opremljenosti navedene policijske uprave i drugim pitanjima bitnim za rad i efikasno funkcionisanje policije, saopštili su iz Odsjeka za odnose s javnošću,  analitiku i planiranje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Podijeljeni interesi: SDA u Općoj bolnici Tešanj osujetila kadrovsko rješenja stranke NAPRIJED

Na nedavnoj sjednici Upravnog odbora JU Opće Bolnice Tešanj,...

Firma Kalim profil prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik, jedna učionica...

Firma Artizan Company prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik, jedna učionica...

PUTNIKOVO BRDO-MEDAKOVO: Gradi se dionica vrijedna više od 300 miliona KM

Izgradnja dionice duge 8,5 kilometara Putnikovo Brdo – Medakovo...