U Tešnju besplatna škola plivanja za djecu

/

JU “Sportsko-rekreacioni centar” Tešanj ponovo je pokrenuo besplatnu školu plivanja za djecu uzrasta od 7 pa do 13 godina, a obuka će se održati na Bazenima Kiseljak.

Plan rada besplatne škole plivanja je sličan kao i prethodnih godina. Formirati ćemo grupe od po dvadesetoro djece, a prioritet su nam ona djeca koja nisu prošla školu plivanja prethodnih godina. Ukoliko se grupe ne popune sa djecom koja nisu učestvovala ranijih godina, tada na spisak mogu doći djeca koja prošlih godina nisu uspjela da savladaju plivanje ili eventualno žele da ponove naučeno.

Prva grupa bi u zavisnosti od vremenskih uslova, svoju petodnevnu obuka trebala da počne u ponedjeljak 03.07.2023. godine. Škola bi se izvodila svaki radni dan u terminima od 9:30 pa do 11:30. Škola plivanja je besplatna, a obaveza roditelja je da djecu dovedu do 9:30 i da dođu po djecu u 11:30.

Prijave možete izvršiti putem maila Ustanove: jusrctes@bih.net.ba ili putem naše Facebook stranice. Potrebno je poslati poruku koja će sadržavati:

IME (IME RODITELJA) PREZIME, DATUM ROĐENJA, BROJ TELEFONA RODITELJA, PRETHODNO UČEŠĆE U ŠKOLI PLIVANJA (ukoliko je bilo učešće prethodnih godina, navesti godinu)

Prijave ostaju otvorene do 30.06.2023. godine, nakon čega će na Facebook stranici Ustanove biti objavljeni spiskovi grupa. Za svaku grupu prije početka obuke formirati će se Viber grupa sa roditeljima u kojoj ćemo dati detaljne upute oko načina realizacije.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poznat termin dženaze 19-godišnjaku iz Maglaja: Izgubio borbu s teškom bolešću

Mještani Maglaja ostali su u šoku nakon što je...

Sinoć u Jelahu došlo do požara na stambenom objektu

Jutros u 00:30 sati, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) intervenirala...

Magazi zdravlja iz Tešnja dodjeljena zlatna medalja za kvalitetu meda

Savez pčelarstva Tuzlanskog kantona s ponosom je objavio uspjeh...

Tešanj: Vatrogasci intervenisali zbog saobraćajne nesreće

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tešanj su intervenisali tokom vikenda...