Kompanija Subašić implementirala ISO 22000 standard

/

Kako je kompanija “Subašić” iz Tešnja objavila na svojim službenim stranicama, u proteklom periodu su dobili ISO 22000 certifikat.

“Zadovoljstvo nam je objaviti da je Subašić d.o.o. uz HACCP standard uspješno implementirao i ISO 22000 standard, što je dokaz naše nepokolebljive predanosti sigurnosti i kvaliteti hrane.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti našim vjernim i odgovornim uposlenicima koji su uveliko doprinijeli implementaciji ovog vrlo važnog certifikata.

Također, zahvaljujemo se svim našim vjernim kupcima na ukazanom povjerenju i podršci koju nam pružate kroz sve ove prethodne godine.

Nastavit ćemo ulagati kako bismo za Vas osigurali samo najkvalitetnije proizvode i najbolju uslugu.” navodi se u saopćenju iz kompanije “Subašić”

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Sabahudin Sinanović: Ponos BiH i humanitarac godine

Sabahudin Sinanović dobio nagradu Ponos BiH u kategoriji “humanist”. Večernjakov...

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...

Prihodi Banje Vrućice rasli za 22 odsto, kvartalni profit 1,36 miliona KM

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) Banja Vrućica u prvom kvartalu ove...

Doboj Jug: Potpisani ugovori za općinske stipendije

Danas su u Sali vijeća Općine Doboj Jug uz...