Madi Tešanj: Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

/

Direktor društva kompanije MADI Maid Jabandžić i izvršni direktor Edin Jabandžić potpisali su u proteklom periodu Ugovore o stipendiranju sa studentima koje će kompanija MADI stipendirati u narednih godinu dana.

Jučer i danas su potpisani Ugovori sa studentima:

Husein Sitnić, 4. godina Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici

Dževad Škokan, 5. godina Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

„Pod sloganom „Jer obrazovanje je važno“ svake godine stipendiramo najbolje od prijavljenih studenata, a na osnovu prethodno provedene konkursne procedure.“, kazao je direktor društva Maid Jabandžić.

„Kompanija MADI ima kontinuiranu potrebu za novim i stručnim kadrom. Smatram da je stipendiranje studenata, kao i praksa koja im je ponuđena u okviru ovog projekta vrlo važan segment za budući profesionalni razvoj studenta, našeg budućeg uposlenika, ali i za MADI.“, istakao je izvršni direktor Edin Jabadžić.

MADI je već pet godina u kontinuitetu najveća mesna industrija u BiH i regionu, a potrebe za kadrom su raznolike čemu svjedoči činjenica da je u kompaniji MADI zaposleno preko 700 radnika sa različitim zanimanjima, kao što su veterinari, ekonomisti, pravnici, prehrambeni inžinjeri, elektro i mašinski inžinjeri.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

U organizaciji LRC Bonitetne agencije Održano poslovno takmičenje “B2B Pitch Battle” u Brčkom

LRC Bonitetna agencija, u sklopu projekta "Pouzdanost 2023/24", uspješno...

Načelnik Mirnes Tukić u posjeti privrednicima

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas jednog od...

Privremena obustava saobraćaja Tešanj-Medakovo-Tešanjka

Obavještavaju se građani sa područja općine Tešanj da će...

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...