Najsavremenije vatrogasno-spasilačko vozilo na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

/

Uz punu finansijsku podršku Vlade FBiH i Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, realizovana je nabavka i isporuka vatrogasno-spasilačkog vozila, čime se osigurava viša vatrogasna kategorija aerodroma.

Radi se o trenutno najkvalitetnijem i najmodernijem vatrogasnom vozilu za gašenje požara na zrakoplovima, koji ispunjava sve uslove propisane ICAO-om i Dokumentom 1937 za rad na aerodromima, proizvođača Rosenbauer koja je vodeća svjetska firma iz oblasti vatrogasnih vozila i opreme.

Nabavka vozila koje važi za najbolje ocijenjeno vatrogasno-spasilačko vozilo za rad na aerodromima, dokazuje našu spremnost i opredijeljenost ka pružanju usluga najviših standarda. Ovim će se unaprijediti sposobnost brže i efikasnije reakcije aerodromske vatrogasne službe u hitnim situacijama te nivo sigurnosti u pogledu odvijanja aviooperacija na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Želimo iskazati zahvalnost Vladi FBiH i resornom ministarstvu na podršci koju nam kontinuirano pružaju.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Evo koliko koštaju najskuplji stan i kuća u BiH, ali i gdje su najjeftiniji stanovi na Balkanu!

Potražnja za nekretninama u Bosni i Hercegovini stalno raste,...

Četrdeset zaposlenika UIO palo na ispitu općeg znanja, neki su premješteni na niže pozicije

Četrdeset od 127 radnika Uprave za indirektno oporezivanje Bosne...

Vlada FBiH izdvojila 533.000 KM za podršku domaćinstvima pogođenim poplavama

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, svjesno izazova s...

Slijedi li kolaps energetskog sistema u Federaciji BiH?

 Energetski sistem u Federaciji BiH je u velikim problemima,...