Firma GMC Usora prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji našeg projekta ” Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma GMC i donirala stolariju za radionicu zajedničkih osnova. Donirana stolarija je ugrađena, naša radionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetnije izvođenje praktične nastave. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole na doniranoj stolariji! Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja i misli na naše učenike !!

Firma GMC Usora

GMC grupa, kao lider u instalaciji pametnih rješenja za skladištenje širom svijeta, osnovana je 2000.godine, uključuje šest kompanija i više od 600 zaposlenika u četrdeset zemalja.

Firma je osnovana s ciljem trgovine na veliko metalnim konstrukcijama. Na samom početku kompanija se bavi prodajom i montiranjem paletnih regala tj. visoko regalnih skladišta. U kratkom poslovanje se širi na: prodaju i montiranje metalnih konstrukcija, prodaju i montiranje panela.

GMC doo ima ugovore o poslovnoj saradnji sa firmama Vem system i Vem montagio iz Italije, kao firmama dobavljačima koje svojim iskustvom i pristupom omogućavaju kontinuiran model dostave robe, tj. novih i polovnih paletnih regala, metalnih konstrukcija i panela.

Također, firma uspješno prodaje polovne skladišne sisteme i metalne konstrukcije na domaćem i stranom tržištu.

Za plasman proizvoda za područje Srbije posluje sa ekskluzivnim zastupnikom Germo metal doo, Užice.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...

Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke...

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj ostvarili zapažene rezultate na Festivalu rada

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj su učestvovali na petnaestom...