Firma INTER Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj  “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovala je firma INTER i donirala stolariju za učionicu broj 11.

“Učionica sada izgleda ljepše, a učenici i profesori imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa . U ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole zahvaljujemo se firmi INTER na vrijednoj donaciji. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – naveli su iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma INTER, Tešanj

Inter, Tešanj na području Bosne i Hercegovine jedan  je od vodećih predvodnika novih evropskih trendova u proizvodnji i distribuciji betona, proizvodnji al-pvc stolarije, obradi profila za al- konstrukcije, fasade i otvore, proizvodnji betonskih konstrukcija, visokogradnji, zemljanim radovima, a što se ogleda u stalnom podizanju nivoa zadovoljstva kupaca, investitora, uposlenika i cjelokupnog Društva.

Razvijanje i održavanje poslovne izvrsnosti kroz kontinuirano unapređivanje znanja i vještina, implementaciju inovacija, novih trendova i savremenih tehnologija iz područja inženjeringa, proizvodnje i građenja, te njegovanje poslovnih odnosa s domaćim i stranim partnerima, koji se temelje na dugogodišnjem povjerenju i uspješnoj zajedničkoj saradnji.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...

Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke...

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj ostvarili zapažene rezultate na Festivalu rada

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj su učestvovali na petnaestom...