Firma DANIAL'S Tešanj prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj  “Jedan privrednik, jedna učionica” učestvovala je firma Danial's i donirala stolariju za multimedijalnu učionicu.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naša učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Zahvaljujemo se firmi Danial’s na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – saopćeno je iz Mješovite srednje škole Tešanj.

DANIAL'S Tešanj

Vaš partner za miran san!

DANIAL'S je domaći proizvođač uniformi i zaštitne opreme, te pouzdan distributer naoružanja, municije i druge opreme za sve vaše potrebe.

Zadovoljan klijent – bio on vojnik, policajac, spasilac ili neko drugi – razlog je zadovoljstva čitavog društva. Zato njihova poslovna etika počiva na svijesti da profesionalnim poslovanjem učestvuju u stvaranju sigurnog i mirnog okruženja.

Ponosno naglašavaju činjenicu da je Danial’s domaća kompanija koja po najvišim svjetskim standardima proizvodi službene uniforme za različite korisnike, u rasponu od oružanih i sigurnosnih snaga, pa do medicinskih ustanova. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od materijala vrhunske kvalitete, prilagođenih zahtjevima korisnika, te uz primjenu najsavremenijih tehnoloških i dizajnerskih rješenja.

Perjanica njihovog proizvodnog programa su taktičke vojne i policijske uniforme, dizajnirane i izrađene tako da podnesu i najveća opterećenja, ali i da korisniku ujedno pruže osjećaj ugodnosti pri nošenju. Taktičke uniforme se izrađuju u širokom dijapazonu modela, čime odgovaramo na specifične potrebe različitih specijalističkih službi.

Pored taktičkih uniformi, Danial’s proizvodi i svečane i radne uniforme, zaštitna odijela i kombinezone, bolnička odijela i uniforme, lovačka odijela i druge srodne proizvode, uz postizanje optimalnog odnosa kvalitete, estetike i cijene svih njihovih proizvoda.

Protektivni program, koji obuhvata širok dijapazon sredstava za ličnu balističku zaštitu, pozicionirao ih je u sami vrh proizvođača u regionu. Korisnicima nude i taktičke pancirne prsluke u svim stepenima zaštite, kao i pancire za prikriveno nošenje, te dodatnu opremu za balističku zaštitu, kao i širok spektar šljemova opšte i specijalizovane namjene. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u sebi nose najsavremenija tehnološka rješenja, a testirani su i certificirani u prestižnim evropskim institutima.

Pored uniformi i obuće vlastite proizvodnje, Danial’s korisnicima nudi i taktičku i specijalnu odjeću drugih renomiranih proizvođača, kao i dodatnu opremu, poput jurišnih prsluka, opasača, kapa i šapki, rukavica i drugih proizvoda za kojima korisnici imaju potrebu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...

Sabahudin Sinanović: Ponos BiH i humanitarac godine

Sabahudin Sinanović dobio nagradu Ponos BiH u kategoriji “humanist”. Večernjakov...

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...

Prihodi Banje Vrućice rasli za 22 odsto, kvartalni profit 1,36 miliona KM

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) Banja Vrućica u prvom kvartalu ove...