Sajra Muminović “UČENICA GENERACIJE OŠ “9.septembar” Medakovo

/

Odlukom Nastavničkog vijeća broj 638/24 od 06.06.2024. godine učenica generacije školske 2023/2024. godine je Sajra Muminović.

Sajra Muminović rođena je 7. novembra 2008. godine. Trenutno završava osnovnu školu i ponosno je izabrana za učenicu generacije. Posvećena je košarci i već je imala priliku da predstavlja svoju zemlju u reprezentaciji U14 i U16. Trenutno se intenzivno priprema za daljnji prolaz u reprezentaciji U18 i u16. Njen veliki cilj je da postane sportski doktor, te planira upisati medicinsku srednju školu i nastaviti obrazovanje na fakultetu medicinskih nauka. U budućnosti se nada da će uspjeti i u košarci i u obrazovanju, te ostvariti svoje snove. Sajra smatra da je važno balansirati između sporta i obrazovanja kako bi postigla uspjeh u oba polja. Uz podršku porodice, trenera i prijatelja, vjeruje da može postići sve što zamisli.”

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Doboj Jug: Isplaćena pomoć učenicima za nabavku udžbenika

Općina Doboj Jug uplatila je iznos od 50,00 KM...

Šemsa Mujaković: Veliko interesovanje žena za Asocijaciju poslovnih žena BiH

Na 18. Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju, Šemsa Mujaković,...

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio firmu “METAL LAND”

Općinski načelnik Mirnes Tukić nedavno je posjetio firmu "METAL...

Jasne poruke Sajma u Tešnju: Cilj svih treba da bude jaka privreda

U organizaciji Udruženja privrednika „Biznis centar“ Jelah-Tešanj, danas je...