Nihad Šečić: Naše Udruženje mladih Odraz imalo je podršku načelnika Tukića kroz svaki projekat

/

Predsjednik Mjesne zajednice Mravići, Nihad Šečić, bio je gost našeg poscasta Mikrofon zajednici. Nihad trenutno obnaša funkciju predsjednika, a aktivan je i kao član Udruženja Odraz u Doboj Jugu.

Sa Nihadom smo razgovarali o trenutnim projektima na kojim radi, ali i o planovima za budućnost svoje zajednice. Tokom našeg razgovora istakao je veliku podršku načelnika Mirnesa Tukića, koju su imali na svim projektima na kojima su do sada radili.

“Načelnik podržava svaku ozbiljnu organizaciju koja djeluje na teritoriji općine Doboj Jug, svaku ozbiljnu priču koja utiče na život građana, a samim tim i naše Udruženje je imalo veliku podršku u svemu i kroz svaki projekat. Tokom izrade budžeta svi imamo pravo da kandidiramo velike projekte, tako da mislim da ozbiljno razmišlja o radu udruženja i to se pokazuje na terenu” istakao je Nihad tokom našeg razgovora.

O čemu smo to još razgovarali sa našim sagovornikom pogledajte u videu ispod.

Nihad Šečić transformisao je MZ Mraviće i otkrio kakvi su planovi za budućnost Doboj Juga

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pomoć iz Tešnja je stigla u Jablanicu

Tim Pomozi.ba stigao je danas u Jablanicu, gdje je...

DOBOJ: Zdravstvene usluge u novom objektu Bolnice “Sveti apostol Luka”

Bolnica “Sveti apostol Luka” od danas sve zdravstvene usluge...

Tešanj: Kamioni s pomoći kreću ka poplavljenim područjima Jablanice i Konjica

Tešnjaci,  Damir Numić, Adem Begović, Denis Aličković, Adil Halilović,...

Hudo među prvima u Jablanici kako bi pomogao

Današnje scene iz Jablanice podsećaju na pravu kataklizmu: više...